Treuddsvägen 16

Treuddsvägen 16

Slutpris

3 450 000 kr


Rindö— Vaxholm

Treuddsvägen 16


Slutpris
3 450 000 kr

Rindö— Vaxholm

Havsutsikt och stor terrass

Varmt välkomna till denna genomgående och härliga tre rum och kök med fantastiskt läge och utsikt över hamnen och farleden.
Bostaden är i de fd kasernerna med sekelskiftescharmen med byggår 1903. Huset genomgick en totalrenovering under 2011, då allt förbättrades men man valde att behålla den fantastiska takhöjden, de djupa fönsterspråken och den luftiga känslan. Med de stora fönsterpartierna och att bostaden är genomgående så blir det ett fantastiskt ljusinsläpp och en trevlig känsla. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning och ger en självklar plats för sociala stunder i hemmets hjärta. Marbodalsköket har bra med arbetsytor och köksön ger dig mer förvaring och mer arbetsyta, köket är helintegrerat. Bostaden har även två rejäla förråd i lägenheten varav ett idag utnyttjas som arbetsrum, så möjligheterna är oändliga.

I avgiften ingår värme, vatten, internet, källarförråd och basutbud från Telia. Här bor du i Brf Grisselmaren 1 som är en stabil och populär förening med en låg belåning/kvm. Föreningen har bastu och övernattningsrum i källaren, egen grillplats och som medlem i föreningen så har du lite förtur på båtplatserna i Rindö Hamn. I den gamla brandstationen i direkt anslutning till huset etableras en ny friskvårdsanläggning inom en snar framtid. Det finns också en gymnastikhall med lokal idrottsförening, liksom elljusspår i omgivningarna.
Rindö Hamn och Rindö som ö står inför en superutveckling. Hamnen håller sakta men säkert på att växa fram och blomstra, med etablerad restaurang, ostmakeri, utegym, kanotythyrning, och tennisbana. Gällande resterande ö så ser vi i detaljplanen att allt fler faciliteter och kommunikationer flyttar ut och det ska byggas en ny grundskola. Idag kan du pendla till innerstan via båt, bil eller kommunalt och det testkörs även en elfärja som kommer ta dig till innerstan på 35 minuter.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
95 kvm
Avgift
4 353 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-09-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.