Sök Meny
Såld

Vaxholm - Resarö / Trossvägen 10

Bo hemtrevligt och topprenoverat med sjöutsikt på skärgårdsidyllen Resarö!

Att bo, att leva på bästa läge med två soliga uteplatser intill hav, grönska, skolor, förskolor, matbutik och goda kommunikationer. Välkommen till skärgårdsidyllen Löjvik på Resarö!

En välkomnande trädäckad altan intill bostadens förråd visar på ett naturligt sätt vägen till entrén. Redan i hallen möts vi av schackrutigt golv och kvalitativa materialval som tillsammans bidrar till en härlig känsla och på så vis visar oss vägen in i detta hemtrevliga boende. På entréplan har vi familjärt kök med plats för mysiga middagar med familj och vänner, helkaklat badrum, klädkammare och 2 sovrum med sjöutsikt. Bostadens trädäckade uteplatser i båda planen gör att man sommartid suddar gränsen mellan ute och inne. På nedre plan har vi det ljusa allrummet med sjöutsikt som ligger i direkt anslutning till bostadens största trädäckade uteplats med integrerade spotlights och sjöutsikt. På detta plan har du också ett sovrum/arbetsrum samt ett toalettrum med tvättdel. Bostaden går även att bygga om till 5rok samt bygga till förvaring likt vindsförråd.

Från Resarö har vi smidig kommunikation med bland annat buss 680 som utan byte stannar vid exempelvis Täby, Mörby, Danderyds Sjukhus, Universitetet, Östra station för att slutligen öppna dörrarna vid Humlegården. En färd på ca 50 min utan byte, från skärgårdens lugn till Östermalms puls. Om man vill in till Vaxholms stadskärna går det enkelt med cykel, bil eller buss.

Missa inte tillfället att förvärva detta moderna och familjära boende på Resarö!

Sponsrade länkar
Vaxholm / Resarö
Trossvägen 10
Slutpris: 3 530 000 kr
Boarea/biarea: 91,8/18,2 kvm
Avgift: 4 992 kr/mån
Driftkostnad: 1 342 kr/mån
Rum: 4 rum (3-5 sovrum)
Såld: 2016-12-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm / Trossvägen