Trossvägen 10 / Resarö / Vaxholm

Bo hemtrevligt och topprenoverat med sjöutsikt på skärgårdsidyllen Resarö!

Slutpris
3 530 000 kr
Boarea/biarea
91,8/18,2 kvm
Avgift
4 992 kr/mån
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2016-12-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trossvägen såldes av oss 2016-12-08. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Trossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Resarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Att bo, att leva på bästa läge med två soliga uteplatser intill hav, grönska, skolor, förskolor, matbutik och goda kommunikationer. Välkommen till skärgårdsidyllen Löjvik på Resarö!

En välkomnande trädäckad altan intill bostadens förråd visar på ett naturligt sätt vägen till entrén. Redan i hallen möts vi av schackrutigt golv och kvalitativa materialval som tillsammans bidrar till en härlig känsla och på så vis visar oss vägen in i detta hemtrevliga boende. På entréplan har vi familjärt kök med plats för mysiga middagar med familj och vänner, helkaklat badrum, klädkammare och 2 sovrum med sjöutsikt. Bostadens trädäckade uteplatser i båda planen gör att man sommartid suddar gränsen mellan ute och inne. På nedre plan har vi det ljusa allrummet med sjöutsikt som ligger i direkt anslutning till bostadens största trädäckade uteplats med integrerade spotlights och sjöutsikt. På detta plan har du också ett sovrum/arbetsrum samt ett toalettrum med tvättdel. Bostaden går även att bygga om till 5rok samt bygga till förvaring likt vindsförråd.

Från Resarö har vi smidig kommunikation med bland annat buss 680 som utan byte stannar vid exempelvis Täby, Mörby, Danderyds Sjukhus, Universitetet, Östra station för att slutligen öppna dörrarna vid Humlegården. En färd på ca 50 min utan byte, från skärgårdens lugn till Östermalms puls. Om man vill in till Vaxholms stadskärna går det enkelt med cykel, bil eller buss.

Missa inte tillfället att förvärva detta moderna och familjära boende på Resarö!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration