Trossvägen 47 / Resarö / Vaxholm

Rymlig 3:a i populärt område!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
93,5 kvm
Avgift
4 795 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trossvägen såldes av oss 2018-01-20. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Trossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Resarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna 3 rok i populära och barnvänliga Löjvik!
Ett stort och rymligt kök med bra förvaringsutrymmen och arbetsytor och gott om plats för matbord och möblering. Här har du plats för större middagar och goda vänner på besök! Bostaden har två sovrum och två badrum med dusch respektive badkar vilket nästan är ett måste för en familj. Vardagsrummet är precis som resten av bostaden extremt kvadratmeter-smart och många i området väljer här att göra ett extra sovrum om behovet finns. I bostaden så är golven på övre och nedre plan bytta och panel är satt i vardagsrum, kök och sovrum. Trappan är renoverad och nytt räcke är uppsatt. Alla inomhusdörrar är bytta. Från vardagsrummet når du den trevliga uteplatsen med altan, gräsmatta och förråd. Fantastiskt läge med närhet till såväl natur som förskola, skola, mataffär och badbryggor på promenadavstånd.

Från Resarö har vi smidig kommunikation med bland annat buss 680 som utan byte stannar vid exempelvis Täby, Mörby, Danderyds Sjukhus, Universitetet, Östra station för att slutligen öppna dörrarna vid Humlegården. En färd på ca 50 min utan byte, från skärgårdens lugn till Östermalms puls. Om man vill in till Vaxholms stadskärna går det enkelt med cykel, bil eller buss. Skulle du vara en av de som drömmer om att pendla med båt till innerstan så är din dröm fullt möjlig i skärgårdens huvudstad!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration