Trossvägen 22B / Resarö / Vaxholm

Havsutsikt och stor uteplats

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
56,5 kvm
Avgift
3 600 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1
Såld
2017-08-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trossvägen såldes av oss 2017-08-31. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Trossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Resarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till ett mysigt boende på Trossvägen 22B i familjära Löjvik!
Ett mycket populärt område på Resarö, på bara några minuter är du nere vid havet. Lägenhetens unika läge i Löjvik ger den gavvelläge och en enorm uteplats samt havsutsikt.

Välkommen till en trevlig och smakfull lägenhet med luftig känsla och öppen planlösning mellan vardagsrum och köket. Uteplatsen är väl tilltagen med plats för sittgrupp och fin utsikt över villaområdet. Uteplatsen är i söderläge och har solläge hela dagen. Närheten till naturen är oslagbar, oavsett om det är hav, fina grönområden eller lekplatser du är ute efter så är inget långt borta. Dagis, skola och mataffär finns på gångavstånd.

Från Resarö har vi smidig kommunikation med bland annat buss 680 som utan byte stannar vid exempelvis Täby, Mörby, Danderyds Sjukhus, Universitetet, Östra station för att slutligen öppna dörrarna vid Humlegården. En färd på ca 50 min utan byte, från skärgårdens lugn till Östermalms puls. Om man vill in till Vaxholms stadskärna går det enkelt med cykel, bil eller buss. Skulle du vara en av de som drömmer om att pendla med båt till innerstan så är din dröm fullt möjlig i skärgårdens huvudstad!

Missa inte tillfället att förvärva detta moderna och familjära boende på Resarö!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration