Sök Meny
Såld

Vaxholm - Resarö / Trossvägen 22B

Havsutsikt och stor uteplats

Varmt välkomna till ett mysigt boende på Trossvägen 22B i familjära Löjvik!
Ett mycket populärt område på Resarö, på bara några minuter är du nere vid havet. Lägenhetens unika läge i Löjvik ger den gavvelläge och en enorm uteplats samt havsutsikt.

Välkommen till en trevlig och smakfull lägenhet med luftig känsla och öppen planlösning mellan vardagsrum och köket. Uteplatsen är väl tilltagen med plats för sittgrupp och fin utsikt över villaområdet. Uteplatsen är i söderläge och har solläge hela dagen. Närheten till naturen är oslagbar, oavsett om det är hav, fina grönområden eller lekplatser du är ute efter så är inget långt borta. Dagis, skola och mataffär finns på gångavstånd.

Från Resarö har vi smidig kommunikation med bland annat buss 680 som utan byte stannar vid exempelvis Täby, Mörby, Danderyds Sjukhus, Universitetet, Östra station för att slutligen öppna dörrarna vid Humlegården. En färd på ca 50 min utan byte, från skärgårdens lugn till Östermalms puls. Om man vill in till Vaxholms stadskärna går det enkelt med cykel, bil eller buss. Skulle du vara en av de som drömmer om att pendla med båt till innerstan så är din dröm fullt möjlig i skärgårdens huvudstad!

Missa inte tillfället att förvärva detta moderna och familjära boende på Resarö!

Sponsrade länkar
Vaxholm / Resarö
Trossvägen 22B
Slutpris: 2 300 000 kr
Boarea: 56,5 kvm
Avgift: 3 600 kr/mån
Driftkostnad: 663 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1
Såld: 2017-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm / Trossvägen