Trossvägen 22 D / Löjvik / Vaxholm

Ljus fin bostad om 2 rok, möjlig minitrea med insynsskyddad balkong i soligt läge med havsutsikt!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
ca 56.5 kvm
Avgift
3 601 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-08-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trossvägen såldes av oss 2020-08-05. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Trossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löjvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Att bo insynsskyddat och med naturen som närmsta granne står högt på mångas önskelista.

På södra sidan av vackra Resarö - Löjvik, hittar ni denna ljusa, bostad om 2 rok som smakfullt renoverats 17/18. Här välkomnas du in i en praktisk hall, öppna ytor och hemtrevlig känsla!
Köket från Noblessa renoverades omsorgsfullt och genomtänkt. Gott om både förvaring och arbetsytor. Inbyggd belysning och praktisk platsbyggd sittbänk med extra förvaring. Vitvaror från Siemens.
Vardagsrummet nås både från kök och hall och erbjuder många möjligheter. Önskas en minitrea går det alldeles utmärkt att sätta upp en extra vägg i detta rum.
Sovrummet är väl tilltaget och har gott om plats för både dubbelsäng, sängbord samt byrå för den som önskar. Här finns även praktisk garderob med skjutdörrar.

Vi vardagsrummet tar du dig till den charmiga och insynsskyddade balkongen i soligt läge. Här njuter ni av lugnet utan insyn och havsutsikt! I det rymliga badrummet finns en ny luftvärmepump från 18/19.

Barnvänligt område med bilfria gångvägar där barnen kan cykla ostört samt med ett flertal lekplatser utanför ytterdörren. Ett boende med naturen som granne och närhet till hav och goda kommunikationer.

Från Resarö har vi smidig kommunikation med bland annat buss 680 som utan byte stannar vid exempelvis Täby, Mörby, Danderyds Sjukhus, Universitetet, Östra station för att slutligen öppna dörrarna vid Humlegården. En färd på ca 45 min från skärgårdens lugn till Östermalms puls. Om man vill in till Vaxholms stadskärna går det enkelt med cykel, bil eller buss. Skulle du vara en av de som drömmer om att pendla med båt till innerstan så är din dröm fullt möjlig i skärgårdens huvudstad! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Resarö

Resarö är en tätort och en 4 kilometer lång ö i Vaxholms kommun. I slutet på 1900-talet genomgick Resarö en förvandling från sommarö till villaförort med ett ökande antal permanentboende. Resarö är en av kommunens största öar, belägen i norra delen av Vaxholms kommun.

Restauranger och service

Centralt finns ICA Nära med fullt sortiment och pizzeria, samt även restaurang Husmor Lisa. På Vaxön finns ett flertal restauranger och caféer som serverar allt från husmanskost, pizza, indiskt, grekiskt, thailändskt och mycket mer.

Sport och fritid

På Resarö finns skogsområdet Killingen. Killingen består av ett ca. 100 hektar stort barrskogsområde och utgörs av ett mosaikartat landskap med blandade skogstyper och topografi. Området används för idrottslektioner, motion, bär- och svampplockning samt hundrastning. Det finns även ett antal badplatser där enstaka båtar kan lägga till. Det är möjligt att cykla och gå med barnvagn på de större stigarna. Vid behov av båtplats hittar man mer info på www.resaromarina.se eller www.resarobatklubb.se.

Kommunikationer

Med ett centralt läge i skärgården har man bra förbindelser med både bil, båt och buss. Bussar går från Resarö med täta förbindelser till Tekniska Högskolan som tar ca 40 minuter via Danderyds sjukhus. Det finns även möjlighet att pendla med Vaxholmsbåt in till Stockholm.

Skolor och förskolor

På Resarö finns en skola samt ett flertal förskolor. Resarö skola är en F-6-skola med elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Här finns plats för ca 440 elever. På ön finns fyra förskolor - Överby förskola, Ytterby förskola, förskolan Äppelängen och förskolan Skärgårdsholken. Överby och Ytterby är kommunala medans Äppelängen och Skärgårdsholken är fristående förskolor. Högstadieskolan Kronängsskolan finns på Vaxön och har plats för ca 500 elever i årskurs 7 till 9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.