Uddhagsvägen 20 / Kullö / Vaxholm

Fantastisk bostad i porten till skärgården med havsutsikt och möjlighet till att överta båtplats

Slutpris
6 500 000 kr
Boarea/biarea
ca 148/11 kvm
Totalareal
296 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Uddhagsvägen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Uddhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds du ett stilrent hem som präglas av tidlösa materialval, fantastisk rymd med högt i tak samt stora fönsterpartier som bidrar till härligt ljusinsläpp. Det modern köket som ligger i öppen planlösning i anslutning till vardagsrummet, bjuder in till socialt umgänge för familj och vänner. Huset är fördelat på två plan med tre sovrum, två badrum, allrum, kök samt vardagsrum. Här erbjuds en planlösning med stora ytor samt möjlighet till ytterligare ett sovrum. Perfekt för den lilla som den stora familjen. Du har även möjlighet att förvärva de nuvarande ägarnas båtplats som är belägen vid stranden nedanför huset.

Här bor du med ett fantastiskt läge på Kullö, bra kommunikationer, badplatser, natur, skola, förskola och närhet till Vaxholms stadskärna. Optimalt läge för dig som pendlar in till Stockholms city, busshållplatsen är belägen endast 4 minuters promenad från bostaden.

Detta är boendet som inte lämnar något över på önskelistan. Välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kullö

Kullö är en tätort och ö i Vaxholms kommun och stadsdel i Vaxholm. På ön finns rester av den gamla Norrkulla gård som omvandlats till naturreservatet Kullö naturreservat, Vaxholms fjärrvärmeverk samt en handelsträdgård. På Kullö finns en ekostadsdel. Bostäderna är ekoanpassade och har producerats med stor hänsyn till befintlig miljö.

Restauranger och service

Från Kullö når man Vaxön via broförbindelse. På Vaxön finns ett flertal restauranger och caféer som serverar allt från husmanskost, pizza, indiskt, grekiskt, thailändskt och mycket mer. De flesta restaurangerna är belägna vid centrum och hamnen, men även mitt på ön finns en hel del att välja på. På ön finns två matbutiker - Coop och Ica. I centrum finns även övriga butiker såsom klädaffärer, leksaksaffär, färgaffär, inredningsbutiker, systembolag och annat. Vårdcentral, tandläkare och apotek finns. Vaxön har även en egen biograf.

Sport och fritid

Vaxön har en stor och fin ishall, idrottsplats, ett flertal båtklubbar, badplatser, camping och mycket mer. Många idrottsföreningar med olika inriktning gör det enkelt att sysselsätta sig på Vaxön. Här finns fina promenadstråk och motionsspår. På Kullö finns Kullö Naturreservat. Området är naturskyddat sedan 2004 och är cirka 28 hektar stort. Reservatet omfattar västra delen av Kullö med två höjder och öppen mark emellan. Reservatet består av barrblandskog med inslag av al, björk och gammal ek. Många träd är gamla och grova. I norr, väster och söder avgränsas naturreservatet av havet medan det i öster gränsar mot gamla åkrar och bebyggelse. Det är lättåtkomligt från sjön.

Kommunikationer

Vid väg 274 går bussar till Vaxön och Stockholms innerstad. Bussarna går ofta och du når innerstan på ca 40 minuter. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri Wi-Fi om du behöver? Från Vaxholms hamn går flera båtar som tar dig vidare ut i Stockholms skärgård.

Skolor och förskolor

På Kullö finns en fristående förskola som heter Söderkulla förskola (Pysslingen förskolor). Förskolan Söderkulla är belägen med närhet till havet, skogen och många grönområden. Den stora, kuperade gården bjuder in både yngre och äldre barn till utforskande, lek och samspel. På Vaxön finns fyra skolor samt ett flertal förskolor.

Tips & inspiration