Sök Meny
Såld

Vaxholm - Resarö / Västerskogsvägen 20

Fritidshus på plan trädgårdstomt med sol hela dagen!

Fritidshus med indraget kommunalt vatten och avlopp samt el. Stugan rymmer kök och vardagsrum samt två sovrum och ett badrum. På tomten finns även ett charmigt gästhus och förrådsbyggnad med vedförvaring.
Trädgårdstomt med gräsmatta och trädgårdsbuskar samt tall och björkträd. Fint solläge hela dagen.
Detaljplanen (Dp376) tillåter byggnation av en friliggande villa i två plan med en total byggnadsarea om högst 155.6 kvm, dvs 8 % av tomtstorleken. Dessutom får två komplements byggnader uppföras om 50+30 kvm.

På Resarö finns välsorterad närbutik och förskolor samt Resarö skola som är en F–6-skola. Närhet till skärgårdsstaden Vaxholm med sitt breda utbud av service, restauranger och affärer. Gång/cykelväg mot Överby och Ytterby samt Vaxholm. Här finns fina rekreationsområden som den allmänna stranden vid Badviken på Överby, strövområden på Killingeplatån och tennisbanor vid Paviljongen som är den naturliga samlingsplatsen på Resarö. Här anordnas olika aktiviteter som midsommarfirande, musikkvällar, grannpubar mm.
Bra kommunikationer med buss, infartsparkering finns vid Engarn, till Täby och Danderyd och därifrån med T-bana till Stockholm. Om man bor i skärgården kan man även välja att ta skärgårdsbåten in till stan. Det tar ca 1 timme från Vaxholm till Strömkajen i centrala Stockholm.

Sponsrade länkar
Vaxholm / Resarö
Västerskogsvägen 20
Slutpris: 4 635 000 kr
Boarea/biarea: 56/12 kvm
Driftkostnad: 25 160 kr/år
Tomtarea: 1945 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-06-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm / Västerskogsvägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!