Västerskogsvägen 20 / Resarö / Vaxholm

Fritidshus på plan trädgårdstomt med sol hela dagen!

Slutpris
4 635 000 kr
Boarea/biarea
56/12 kvm
Driftkostnad
25 160 kr/år
Tomtarea
1 945 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-06-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Västerskogsvägen såldes av oss 2017-06-08. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Västerskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Resarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fritidshus med indraget kommunalt vatten och avlopp samt el. Stugan rymmer kök och vardagsrum samt två sovrum och ett badrum. På tomten finns även ett charmigt gästhus och förrådsbyggnad med vedförvaring.
Trädgårdstomt med gräsmatta och trädgårdsbuskar samt tall och björkträd. Fint solläge hela dagen.
Detaljplanen (Dp376) tillåter byggnation av en friliggande villa i två plan med en total byggnadsarea om högst 155.6 kvm, dvs 8 % av tomtstorleken. Dessutom får två komplements byggnader uppföras om 50+30 kvm.

På Resarö finns välsorterad närbutik och förskolor samt Resarö skola som är en F–6-skola. Närhet till skärgårdsstaden Vaxholm med sitt breda utbud av service, restauranger och affärer. Gång/cykelväg mot Överby och Ytterby samt Vaxholm. Här finns fina rekreationsområden som den allmänna stranden vid Badviken på Överby, strövområden på Killingeplatån och tennisbanor vid Paviljongen som är den naturliga samlingsplatsen på Resarö. Här anordnas olika aktiviteter som midsommarfirande, musikkvällar, grannpubar mm.
Bra kommunikationer med buss, infartsparkering finns vid Engarn, till Täby och Danderyd och därifrån med T-bana till Stockholm. Om man bor i skärgården kan man även välja att ta skärgårdsbåten in till stan. Det tar ca 1 timme från Vaxholm till Strömkajen i centrala Stockholm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration