Vegabacken 15

Vegabacken 15

Slutpris

3 300 000 kr


Rindö— Vaxholm

Vegabacken 15


Slutpris
3 300 000 kr

Rindö— Vaxholm

Trädgårdsälskarens dröm! Enplansvilla om 120 kvm med stor veranda och underbar grönska.

För dig som vill leva i grönskande miljö med närhet till bad och strand, ge dig själv, dina barn en lugn och trygg miljö att växa upp i. Välkommen till Vegabacken 15 på natursköna Rindö.

Här möts ni av ett charmigt och välplanerat boende. Smakfull planlösning, fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Möjligheter till ett extra sovrum för den större familjen. Två entréer ger möjligheter till både praktiskt och trevligt välkomnande.
I bostadens hjärta, vardagsrummet, finns gott om plats för gäster under kyliga höst och vinterkvällar framför den mysiga öppna spisen. Under sommarhalvåret finns gott om plats för sociala tillställningar på den väl tilltaga verandan i sydväst läge. Trädgården bjuder in till både trädgårdsälskare och lekfulla barn.
Bara en kort promenad från huset finner du Vegabryggan där Vaxholmsbåtarna anländer från stan. Restaurang, Lanthandel, busshållplats, samt förskola finns även det inom ett par minuters gångväg.
Båtplats finns även vid Vegabackens båtklubb, för tillfället är det kö.

I Rindö Hamn, ca två km från bostaden finns ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, gym, ostmakeri, bryggeri, restauranger och naturliv.
Löpspår och skola (förskola upp till åk 6). Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns i Rindö Hamn endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här!

Bilfärjan har tät turförbindelse alla veckans dagar året om. Vad passar bättre än att under några minuter varje dag påväg in till jobbet få njuta av en vacker tur på havet medan du njuter av medhavd kaffe eller te och samtidigt läsa morgontidningen? På vägen hem lämnar du stressen på fastlandet och njuter av lugnet, naturen, samt den friska luften och möjligheterna som Rindö ger!
Välkommen på visning där jag med glädje berättar mer för just dig hur fantastiskt ö-livet är!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
36 408 kr/år
Tomtarea
652 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-20

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Vegabacken såldes av oss 2019-11-20. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Vegabacken.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.