Violvägen 7 / Rindö / Vaxholm

Vacker tornvilla på skärgårdsidyllen Rindö!

Slutpris
4 375 000 kr
Referensnummer
32 992
Boarea/biarea
124/22 kvm
Driftkostnad
30 859 kr/år
Tomtarea
849 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med torn
Såld
2014-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Violvägen 7 såldes av oss 2014-10-17. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga tornvilla på skärgårdsidyllen Rindö! Ett voluminöst boende med kvalitativa materialval som ständigt påminner om vår position i Stockholms skärgård. De generösa fönsterpartierna, uterummet, loungeavdelningen, den grönskande trädgården och orageriet är bara några exempel på vad som tillsammans suddar gränsen mellan ute och inne. Det egna orangeriet med kryddor och grönsaker är ett perfekt kompliment till den grillade gösen från dagens fisketur. När ni hör ångbåtens tre signaler vet ni att den snart tar fart i vattnet vidare ut i skärgården och har lämnat av era gäster från stan vid vegabryggan, ett par minuter promenad från fastigheten. Vid Vegabryggan finns även båtklubb och bad.

Från Rindö finns goda kommunikationer till stan med både buss och båt. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan på endast 45min. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än såhär. Morgonbåten kommer till Slussen kl 8!

Här finns förskola, skola, mataffär, restauranger, ostmakeri och gym.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.