Ytterbystrandsvägen 68

Ytterbystrandsvägen 68

Slutpris

12 000 000 kr


Resarö— Vaxholm

Ytterbystrandsvägen 68


Slutpris
12 000 000 kr

Resarö— Vaxholm

Sekelskiftesvilla med havsutsikt och toppläge på idylliska Resarö!

Äntligen finns chansen att kunna förvärva en unik sekelskiftesvilla med havsutsikt på vackra Resarö!

Bostaden är om ca 229 välplanerade kvm med plats för hela familjen samt stor trädgård med rymliga ytor för barnen att leka på. Huset är charmigt och unikt i bra skick med stora sällskapsytor, lättmöblerade rum, fina ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. På entréplanet finns ett rymligt kök, matsal med utgång till altanen, vardagsrum med öppen spis, allrum med braskamin och ytterligare en utgång till altanen samt wc och separat tvättstuga med dusch och groventré. På övre plan finns fyra fina sovrum varav ett med en balkong och master bedroom med utgång till en oslagbar terrass med havsutsikt. På dagtid har man god utsikt över det glittrande vattnet och på kvällstid ser man tydligt Vaxholms belysta Kastell, allt för att påminna om er position i Stockholms skärgård.

Tomten som är om 2641 kvm är plan och lättskött med stor gräsmatta, buskar, träd, lekstuga och plats för cirka två bilar på grusad parkering.

Läget är optimalt med endast några minuters promenad till matbutik och busshållplats samt förskolor/skola. Du har dessutom badrocksavstånd till samfällighetens brygga med bad- och båtplatser!

Här finns inget att sakna - Välkommen till Ytterbystrandsvägen 68!


Boarea
ca 229 kvm
Driftkostnad
59 802 kr/år
Tomtarea
2 641 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-11-09

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Ytterbystrandsvägen såldes av oss 2020-11-09. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Ytterbystrandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.