Fribordsgränd 11

Fribordsgränd 11

Slutpris

1 500 000 kr


Vega— Haninge

Fribordsgränd 11


Slutpris
1 500 000 kr

Vega— Haninge

Välplanerad 1:a med hög standard centralt i Vega!

***ACCEPTERAT PRIS***
VISNING 18:E DEC KL 11:00-11:30, VÄLKOMNA!

Välkommen till en fantastiskt fin och ljus lägenhet i toppskick centralt belägen i Vega!

Till morgonkaffet kan man njuta av utsikten av innergården i härlig morgonsol. Lägenheten har ett magiskt ljusinsläpp som tillsammans med de stilrena materialvalen skapar en exklusiv och trivsam hemmamiljö.

I hallen finns gott om plats för förvaring i de praktiska, inbyggda skjutdörrsgarderoberna. Hallen övergår till köket med snygga köksluckor, integrerade vitvaror och modern inredning. Köket sammanbinder harmoniskt med den öppna och sociala planlösningen i vardagsrummet som har stora fönsterpartier och en fransk balkong. Genomgående påkostade materialval med vitlaserade parkettgolv och genomgående vitmålade väggar. Det finns golvvärme i hela lägenheten.

Badrummet ligger i anslutning till hallen och har stilrent klinkergolv, vitkaklade väggar, kombinerad tvätt-och torkmaskin, kommod, wc och duschörna med glasväggar

Vega är ett lugnt och populärt område som präglas av modern bebyggelse med lägenheter, radhus och friliggande villor. På någon minuts promenad går du till Vegas pendeltågsstation. Bostaden lämpar sig utmärkt för pendlaren eller för den som uppskattar närheten till citypuls men samtidigt vill bo i ett lugnt och naturnära område. I Vega finns mataffärer, frisör, restauranger, gym, och en frukt-och grönsakshandlare på torget. Närhet till stora shoppingcenter finns och fina skogar i närheten så som Rudan området och även närhet till Tyresta nationalpark.

Varmt välkomna att höra av er till mäklaren för mer information!


Boarea
28 kvm
Avgift
1 976 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-12-21

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Fribordsgränd såldes av oss 2022-12-21. Se alla våra försäljningar i Vega samt även på Fribordsgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.