Fästes Gränd 22 / Vega / Haninge

Underbart BRF radhus med uteplats i sydväst läge!

Slutpris
3 845 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 144 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fästes Gränd såldes av oss 2018-09-17. Se alla våra försäljningar i Vega samt även på Fästes Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vega är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna fantastiska bostad där du får bo i ett lugnt och trevligt område med nära till både natur och kommunikationer som tar dig direkt till Stockholms storstadspuls.

Bostaden har genomgående generöst ljusinsläpp och vacker parkett som följer temat. Vackra materialval tillsammans med rymliga utrymmen och den fantastiska uteplatsen i sydväst läge gör bostaden till platsen du vill spendera tillvaron i. Med idag tre bra tilltagna sovrum kan ett fjärde göras med en enkel justering tack vara den optimala planlösningen på ovanvåningen.

Denna bostad ger dig en känsla av lugn, harmoni och utrymme att växa i. Så passa på att uppleva denna bostad, välkommen in på vår virituella visning!

I det nybyggda Vega som växer så att det knakar kommer det snart stå klart skolor, mindre serviceutbud och pendeltågsstation som tar dig dit du vill med bara gångavstånd bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration