Fästes Gränd 22

Fästes Gränd 22

Slutpris

3 845 000 kr


Vega— Haninge

Fästes Gränd 22


Slutpris
3 845 000 kr

Vega— Haninge

Underbart BRF radhus med uteplats i sydväst läge!

Välkomna till denna fantastiska bostad där du får bo i ett lugnt och trevligt område med nära till både natur och kommunikationer som tar dig direkt till Stockholms storstadspuls.

Bostaden har genomgående generöst ljusinsläpp och vacker parkett som följer temat. Vackra materialval tillsammans med rymliga utrymmen och den fantastiska uteplatsen i sydväst läge gör bostaden till platsen du vill spendera tillvaron i. Med idag tre bra tilltagna sovrum kan ett fjärde göras med en enkel justering tack vara den optimala planlösningen på ovanvåningen.

Denna bostad ger dig en känsla av lugn, harmoni och utrymme att växa i. Så passa på att uppleva denna bostad, välkommen in på vår virituella visning!

I det nybyggda Vega som växer så att det knakar kommer det snart stå klart skolor, mindre serviceutbud och pendeltågsstation som tar dig dit du vill med bara gångavstånd bort.


Boarea
105 kvm
Avgift
5 144 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-09-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.