Vega Allé 71

Vega Allé 71

Slutpris

1 910 000 kr


Vegastaden— Vega— Haninge

Vega Allé 71


Slutpris
1 910 000 kr

Vegastaden— Vega— Haninge

Supersmart nybyggd 1:a - Används som 1,5:a - Mitt i urbana Vegastaden

Vegastaden: denna snyggt planerade stadsdel i Haninge som redan börjar fyllas med mycket liv kommer att vara en pulserande och mycket attraktiv plats att bo på nu när det så smått börjar bli klart. Här säljer vi nu en nyproducerad 1:a som i praktiken används som en yteffektiv 1,5:a.

Snygga materialval och bra klass på inredningen, öppen & social planlösning mellan kök/vardagsrum, rejält badrum med allt man kan önska sig och sist men inte minst: en balkong i bästa sydvästläge. Stor klädkammare som idag nyttjas som en sovalkov. Utanför lägenheten och balkongen ligger föreningens charmiga innegård som beskrevs av arkitekten så här: ”Stockholms kurragömma-vänligaste innergård” och ”Himalayabjörk, silveroxel och prydnadskörsbär – även växtligheten har valts med stor omsorg. ”.

Närheten till Vega station, där både bussarna som trafikerar Haninge och övriga söderort samt pendeltåget mot Stockholm central finns, gör att kommunikationerna får anses utmärkta. Vid Vegastadens hjärta finns också redan idag bl a välsorterad ICA, sushi, pizza, bageri. Och var så säkra på att mer kommer därtill, allt i takt med inflyttningen.

Välkommen till Vega allé 71 och denna perfekta ”Mini-Crib”!


Boarea
36 kvm
Avgift
2 340 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5
Såld
2021-11-12

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Vega Allé såldes av oss 2021-11-12. Se alla våra försäljningar i Vega samt även på Vega Allé.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.