Sågenvägen 4

Sågenvägen 4

Slutpris

1 670 000 kr


Vendelsö— Haninge

Sågenvägen 4


Slutpris
1 670 000 kr

Vendelsö— Haninge

Tvåa i populär förening med optimalt läge

Varmt välkomna till en riktigt mysig tvåa på 55 kvm i härliga Sågen! Här erbjuds en lägenhet som är bekvämt belägen på en halv trapp och med balkong mot grönskande innergård. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt med gott om förvaringsmöjligheter och stora rum som är lättmöblerade.

Den välkomnande hallen erbjuder platsbyggda garderober för förvaring, ett fint golv, ljusa väggar och plats för avhängning. Härifrån når du lägenhetens alla rum så som ett rymligt kök med matplats för 4-6 personer. Ett härligt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang, det stambytta badrummet samt ett väl tilltaget vardagsrum med plats för såväl större soffgrupp som läshörna eller annan inredning efter behov.

Brf Vendelsö Såg är en populär förening med ett optimalt läge i grönskande Vendelsö. Här bor du med direkt närhet till kommunikationer, grönområden, mataffär och den lokala pizzerian. Bussarna som går ett stenkast från bostaden tar dig både till Gullmarsplan på 20 minuter samt till centrala Haninge som erbjuder shopping och restauranger.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 685 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-10

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Sågenvägen såldes av oss 2020-01-10. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Sågenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.