Albatrossvägen 2 / Vendelsömalm / Vendelsö / HANINGE

Unik & stilfull 5:a med uthyrningsdel

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
107 kvm
Avgift
5 692 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2017-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albatrossvägen såldes av oss 2017-01-17. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Albatrossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsömalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik möjlighet finns nu att förvärva denna stilfulla 5:a med uthyrningsdel, gavelläge och låg avgift. Lägenheten genomsyras av generösa utrymmen, stilfulla materialval samt ljusflöde från fritt söderläge. Förutom en underbar balkong med inglasning och fri utsikt finns här två stycken badrum och ett kök med fullskalig maskinpark inkluderat en lyxig vinkyl. Separat tvättstugeutrymme finns i lägenheten och gott om förvaringsytor erbjuds i bl.a hallen med generösa skjutdörrsgarderober och unika möbleringsmöjligheter. Här bor du lugnt och fridfullt endast 2 tr upp i låghus på gård 1. Direkt närhet finns till utsökta kommunikationer såväl som utmärkt barnomsorg och gångavstånd till flertal skolor.

Brf Albatrossen är en stabil HSB förening med god ekonomi placerad i ett ostört läge intill natursköna Tyresta Nationalpark och närhet till flertal badsjöar. På föreningens innergårdar finns trevliga lekplatser, grillstäder och rogivande natur.
I närheten finns utmärkta busskommunikationer som inom 30 min tar dig till Stockholms innerstad.
Flertal handelsplatser finns i närheten däribland Haninge Centrum och Port 73 med utsökt service och utbud.

En sällsynt chans som sällan erbjuds - välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration