Albatrossvägen 16 / Vendelsö / Haninge

Genomtänkt 3:a i barnvänligt område.

Slutpris
1 930 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 213 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albatrossvägen såldes av oss 2018-06-16. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Albatrossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS!
Här finner vi en vacker ljus 3:a med generösa sällskapsytor och dubbla badrum. Det som genomsyrar denna lägenhet är smakfulla materialval och det generösa ljusinsläppet. Köket är vältilltaget med gott om arbetsytor och förvaring som gör även en kräsen vardagskock nöjd.

Här bor du lugnt och fridfullt 3tr upp i låghus med trevlig innergård med både lek och grillmöjligheter. Direkt närhet finns till utsökta kommunikationer såväl som utmärkt barnomsorg och gångavstånd till flertalet skolor.

Brf Albatrossen är en stabil HSB förening med god ekonomi placerad i ett ostört läge intill natursköna Tyresta Nationalpark och närhet till flertal badsjöar. På föreningens innergårdar finns trevliga lekplatser, grillstäder och rogivande natur.
I närheten finns utmärkta busskommunikationer som inom 30 min tar dig till Stockholms innerstad. Flertal handelsplatser finns i närheten däribland Haninge Centrum och Port 73 med utsökt service och utbud.

Välkomna alla ni som känner att man bara vill flytta in och njuta av vad bostaden och området har att erbjuda.

Varmt välkommen för en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration