Albatrossvägen 217 / Vendelsömalm / Vendelsö / Haninge

Modern 3:a med radhuskänsla!

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
69,8 kvm
Avgift
5 025 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2018-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albatrossvägen såldes av oss 2018-10-30. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Albatrossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsömalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stilren och modern 3:a med radhuskänsla belägen i attraktiva kvarter i utkanten av Vendelsömalm. Lägenheten disponerar över två väl tilltagna sovrum, fullutrustat kök med utsikt och lämpat för trevliga middagar, helkaklat badrum samt vardagsrum med en bedårande balkong mot ostört söderläge och grönska. Mycket goda förvaringsmöjligheter finns i intilliggande förråd samt en lekplats utanför den egna bostaden.
Brf Eriksbergsparken 2 bestående av 52 bostäder är en välmående förening med mycket god ekonomi. Inom föreningen finns grönområden, lekplatser och parkbänkar. Parkeringsplats finns - inget kösystem!

I närområdet finns utmärkt kommunikation både till Stockholm/ Gullmarsplan men även till kommunens övriga delar bl. a. Haninge Centrum med rikt serviceutbud och tågförbindelse till Stockholm Central. På gångavstånd nås flertal populära förskolor och grundskolor däribland Vendelsömalmskolan (F-9) samt Svartbäcksskolan och unika naturområden står till ditt förfogande i Tyresta Nationalpark, beläget strax intill.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration