Albatrossvägen 78 / Vendelsö / Haninge

Topprenoverad trea i populär förening med låga avgifter!

Slutpris
2 120 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 297 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albatrossvägen såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Albatrossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna stilrena och mycket smakfullt renoverade trea belägen på andra våningen i populära Brf Albatrossen! Här finner ni en bostad som det bara är att flytta in och trivas i.

Köket präglas av högblanka skåpluckor, smarta förvaringslösningar, gott om utrymme för matplats, ett härligt ljusinsläpp och all maskinell utrustning som du kan tänkas behöva. Badrummet har renoverats med stilrent klinkergolv, kakel, dusch och badrumsskåp. Här finner ni även en egen tvätthörna med en kombinerad tvätt- och torktumlare samt bänkyta för avställning och vikning av tvätt.

Lägenheten disponeras över en genomtänkt planlösning med en generös hall, två bra sovrum, stort och rymligt vardagsrum samt en härlig inglasad balkong i bästa solläge med utsikt över områdets trevligaste innergård. Här kan barnen leka fritt under uppsikt från balkongen, eller varför inte nyttja föreningens grillplatser för en härlig social tillställning.

Brf Albatrossen är en stabil HSB förening med god ekonomi placerad i ett ostört läge intill natursköna Tyresta Nationalpark och närhet till flertal badsjöar. På föreningens innergårdar finns trevliga lekplatser, grillstäder och rogivande natur.
I närheten finns utmärkta busskommunikationer som inom 30 min tar dig till Stockholms innerstad. Flertal handelsplatser finns i närheten däribland Haninge Centrum och Port 73 med utsökt service och utbud.

Detta boende vill ni inte missa, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vendelsö

Vendelsö är belägen intill Tyresta Nationalpark och med gångavstånd till sjöarna Ramsjön, Lycksjön och Drevviken. Inom området finns flera förskolor och grundskolor. Kommunikation och service är välordnat och inom närområdet finns bl.a stora matvarubutiker samt shoppinggallerior som Port 73 och Haninge Centrum.

Affärer och restauranger

Matbutik finns vid Sågenrondellen och i övrigt ett stort utbud med affärer och stormarknader ut med Gudöbroleden. Det är även nära till Trollbäckens centrum.

Natur och fritid

Mycket fina naturomgivningar som Tyresta nationalpark som har den största och finaste urskogen söder om Dalälven, gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Här kan du kan uppleva orördhet, tystnad och avskildhet – bara två mil från Stockholms centrum. Badplats finns i Lycksjön. Det finns även ett flertalet badplatser vid Drevviken så som Gårdens bad och Krokodilbadet.

Kommunikation

Bussar trafikerar Gudöbroleden som trafikeras frekvent av direktbuss (807) (via Trollbäcken, NorraSköndal) till Gullmarsplan på ca 30 min och direktbuss (818) till Stockholm C på ca 35min. Bussar trafikerar även Djurgårdsplan som ligger centralt i Vendelsö. Buss 840 går till Handenterminalen (Haninge centrum) resp. Tyresö, Trollbäcken och Nacka Forum.

Skolor och barnomsorg

Haga/Lyckebyskolan F-9, Lötkärrsskolan I Ur och Skur F-3, Vendelsö hage F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.