Albatrossvägen 118 / Vendelsömalm / Vendelsö / Haninge

Stor 2:a med underbar balkong!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 517 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albatrossvägen såldes av oss 2020-07-29. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Albatrossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsömalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Albatrossvägen ligger denna välplanerade och stilrena 2:a med stor balkong med härlig morgonsol. Här samspelar harmonisk kulörsättning med utmärkt planlösning. Fräscht badrum finns med tvättmaskin, bra arbetskök med plats för stort middagsbord, sovrum med plats för såväl dubbelsäng som flertalet garderober samt ett riktigt fint vardagsrum med stora fönster och utgång till den härliga balkongen.
Den generösa hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter och till lägenheten hör ett praktiskt förråd.

Brf Albatrossen är en stabil HSB förening med god ekonomi och placerad i ett ostört läge intill natursköna Tyresta Nationalpark och närhet till flertal badsjöar. På föreningens innergårdar finns trevliga lekplatser, grillstäder och rogivande natur.
I närheten finns utmärkta busskommunikationer som inom 30 min tar dig till Stockholms innerstad.
Flertal handelsplatser finns i närheten däribland Haninge Centrum och Port 73 med utsökt service och utbud.

Varmt välkomna med ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vendelsömalm

Vendelsömalm är en familjeidyll belägen i expansiva Haninge kommun. Här finns närhet till alla barnens aktiviteter, utmärkta handelsplatser och smidiga kommunikationer. Med milsvida naturområden som granne kan man njuta av livets lugn endast 20 minuter från Stockholm C.

Affärer och restauranger

Närbutik finns vid rondellen vid Vendelsömalsgropen. Vidare finns ett flertal restauranger och pizzerior.

Sport och fritid

Vendelsömalm gränsar till Tyresta nationalpark och naturreservat, och ligger på cykel- och promenadavstånd från Tyresta by. Där finns äldre gårdsbebyggelse, café, minizoo och Nationalparkernas hus. Bollplaner och lekplatser finns på flera platser och i Vendelsömalmsgropen centralt i området finns boll- och idrottsplaner. Friluftsbad finns vid Ramsjön strax öster om Vendelsömalm.

Kommunkation

Genom Vendelsömalm passerar ett flertal busslinjer. Några ansluter till pendeltåget i Haninge Centrum medan andra förbinder andra delar av Haninge med bland annat Tyresö och Stockholm. Det finns gång- och cykelvägar till Haninge Centrum, Brandbergen samt till Tyresta by.

Skolor och barnomsorg

Svartbäcksskolan har förskola, grundskola och särskola upp till årskurs 5 respektive 6. Vendelsömalmsskolan har undervisning F till årskurs 9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.