Sök Meny
Såld

HANINGE / Vendelsö / Grindstuvägen 90

Stor villa om totalt 280 m² med garage och inglasat uterum!

Unik möjlighet att förvärva denna villadröm om totalt 280 m²! Med ett av områdets bästa lägen och mest insynsskyddade tomt finns här alla möjligheter att skapa ett hem där hela den stora familjen får plats. Huset är beläget i ett populärt och barnvänligt område med närhet till både förskola samt grön- och strövområden, med utmärkta kommunikationer.

Huset är disponerat på två plan och alla rum kan genomgående beskrivas som stora och rymliga. I dag finns totalt fyra sovrum på övre plan och två sovrum på källarplan. Det härliga vardagsrummet med den öppna planlösningen mot kök samt uterummet skapar en häftig atmosfär och perfekt för de stora sällskapen att umgås på. Charmigt kök bjuder in till matlagning och trevliga familjemiddagar, det ligger i anslutning både till vardagsrum och matsalsdel.

Från uterummet når du den ena altanen där det går att njuta av grillkvällar i en mysig och insynsskyddad miljö. Det finns även ett häftigt biorum i huset.

På nedre plan välkomnas du av en stor gillestuga med braskamin som både ger en extra mysfaktor samt effektiv uppvärmning. Här finns två sovrum, duschrum med bastu, tvättstuga, kök, förråd, garage och en rymlig verkstad.

Detta hus behöver verkligen upplevas på plats, varmt välkomna till visning!

Sponsrade länkar
HANINGE / Vendelsö
Grindstuvägen 90
Slutpris: 5 500 000 kr
Boarea/biarea: 140/140 kvm
Driftkostnad: 47 809 kr/år
Tomtarea: 908 kvm
Rum: 8 rum (6 sovrum)
Såld: 2017-06-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Stockholm / Vendelsö / Grindstuvägen