Gudö Gårdsväg 29

Gudö Gårdsväg 29

Slutpris

4 195 000 kr


Vendelsö— Haninge

Gudö Gårdsväg 29


Slutpris
4 195 000 kr

Vendelsö— Haninge

Förstklassigt kedjehus i populära Gudö!

Varmt välkomna till härliga Gudö Gårdsväg!
Här bor du i ett toppklassigt kedjehus från 2015 endast ett stenkast från kommunikationer och härliga naturområden. Bostaden präglas av öppna sociala ytor, stora sovrum, två välplanerade badrum och gott om förvaring. På uppfarten finns carport samt förråd och du kommer direkt upp på radhusets stora uteplatser i två väderstreck. De två uteplatserna blir ett underbart extrarum under sommarmånaderna, med gott om plats för utemöbler, odlingar, umgänge och avkoppling

Bostadens 141 kvm disopneras över två plan med en optimal planlösning för att skapa ett bekvämt och lättskött boende för hela familjen. På nedre plan möts du av en välkomnande hall och öppna sociala ytor för både familj och vänner att umgås på. På övre plan finns tre stora sovrum, badrum samt allrum med möjlighet att göra om till ytterligare ett sovrum.

Brf Gudö Park är beläget i ett trevligt område, med lekplatser och parker för både små och stora barn. Endast 5 min gång eller bilavstånd bort uträttas både stora och små ärenden och det är mindre än 30 min till Stockholms storstadsbrus/ Gullmarspaln oavsett om du tar bil eller direktbuss belägen endast 1 minuts gångväg från bostaden.

Området erbjuder ett fantastiskt läge för promenader, cykelturer, löprundor i det trevliga naturområdet som omgärdar Gudö. Närheten till flertalet badsjöar och strövområden, med Gudöån, Drevviken och Långsjön ett stenkast bort gör fritidslivet enklare för den moderna och aktiva familjen. För de litet äldre barnen finns Hagaskolan och Lyckebyskolan endast 3 km bort och den nyöppnade förskolan Gudö ligger endast 100 m bort.

Varmt välkommen att upptäcka ett boende och område i toppklass!


Boarea
141 kvm
Avgift
4 950 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.