Gudö Gårdsväg 29 / Vendelsö / Haninge

Förstklassigt kedjehus i populära Gudö!

Slutpris
4 195 000 kr
Boarea
141 kvm
Avgift
4 950 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gudö Gårdsväg såldes av oss 2019-02-06. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Gudö Gårdsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till härliga Gudö Gårdsväg!
Här bor du i ett toppklassigt kedjehus från 2015 endast ett stenkast från kommunikationer och härliga naturområden. Bostaden präglas av öppna sociala ytor, stora sovrum, två välplanerade badrum och gott om förvaring. På uppfarten finns carport samt förråd och du kommer direkt upp på radhusets stora uteplatser i två väderstreck. De två uteplatserna blir ett underbart extrarum under sommarmånaderna, med gott om plats för utemöbler, odlingar, umgänge och avkoppling

Bostadens 141 kvm disopneras över två plan med en optimal planlösning för att skapa ett bekvämt och lättskött boende för hela familjen. På nedre plan möts du av en välkomnande hall och öppna sociala ytor för både familj och vänner att umgås på. På övre plan finns tre stora sovrum, badrum samt allrum med möjlighet att göra om till ytterligare ett sovrum.

Brf Gudö Park är beläget i ett trevligt område, med lekplatser och parker för både små och stora barn. Endast 5 min gång eller bilavstånd bort uträttas både stora och små ärenden och det är mindre än 30 min till Stockholms storstadsbrus/ Gullmarspaln oavsett om du tar bil eller direktbuss belägen endast 1 minuts gångväg från bostaden.

Området erbjuder ett fantastiskt läge för promenader, cykelturer, löprundor i det trevliga naturområdet som omgärdar Gudö. Närheten till flertalet badsjöar och strövområden, med Gudöån, Drevviken och Långsjön ett stenkast bort gör fritidslivet enklare för den moderna och aktiva familjen. För de litet äldre barnen finns Hagaskolan och Lyckebyskolan endast 3 km bort och den nyöppnade förskolan Gudö ligger endast 100 m bort.

Varmt välkommen att upptäcka ett boende och område i toppklass!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration