Källtorpsvägen 98 / Vendelsö / HANINGE

Generös takhöjd & 12 kvm balkong

Slutpris
2 120 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
4 022 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2019-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Källtorpsvägen såldes av oss 2019-02-18. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Källtorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För dig som söker något alldeles unikt och enastående finns nu denna mycket stilfulla 2:a med en häftig takhöjd, öppningsbart takfönster och en balkong om ca 12 kvm som erbjuder en ostörd utsikt mot natur och söder. Här avnjuts trevligt sällskap med grillat på bästa möjliga sätt. Förutom den underbara balkongen finns även en loftgångsbalkong intill den egna entrén.
Lägenheten disponerar över ljusa ytor och utmärkta förvaringslösningar finns att tillgå såväl som bekväm maskinell utrustning i såväl kök som badrum. Stora sociala ytor finns i både kök och vardagsrum och det generösa sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng samt garderobslösning.
Du erbjuds ett bekvämt boende i en välmående förening där även parkeringsplatsen ingår i månadsavgiften.

På gångavstånd bort finns utsökta kommunikationer till kommunens olika delar samt direktbussar till Gullmarsplan och Stockholms innerstad. Härliga naturupplevelser finns att tillgå i intilliggande Tyresta Nationalpark och flera badsjöar finns endast 5 min bort.
Närliggande shoppinggallerior erbjuder all tänkbar service och för dig med barn finns en välordnad barnomsorg i din direkta närhet.

Missa inte denna unika chans - kontakta mäklaren redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration