Klarabergsvägen 14b / Vendelsömalm / Vendelsö / Haninge

Sällan till salu! Fin 4:a endast en trappa upp!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
104,5 kvm
Avgift
5 395 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2018-07-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klarabergsvägen såldes av oss 2018-07-19. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Klarabergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsömalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett enastående läge, intill service, skola och kommunikationer, finns nu denna fina 4:a om hela 104,5 kvm. Lägenheten karakteriseras av vackra golv, ljusa väggytor samt härligt ljusinsläpp från stora fönster. Lägenheten disponerar över väl tilltagna rum, generöst kök som bjuder in till trevliga middagar i stora sällskap, balkong med utsikt över bilfri innergård samt två stycken klädkammare och gott om förvaringslösningar finns att tillgå.

På Klarabergsvägen bor du nära service och utmärkt busskommunikation till bl. a Gullmarsplan. Barnomsorgen är välordnad med mindre än 100 meter till förskolan Tjädern och Vendelsömalmsskolan (f -9). Närliggande och välsorterad Coop butik är belägen några meter bort och det är endast 5 minuters bilavstånd till flera av Haninges stora handelsplatser som Port 73 och Haninge Centrum, båda med brett serviceutbud.

Brf Anden är en gammal och välmående förening om 252 lägenheter. Inom föreningen finns gym, bastu och föreningslokal. Varje gård har en fin och väl underhållen lekplats och härliga naturområden som Tyresta Nationalpark ligger alldeles runt hörnet.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration