Klarabergsvägen 14A

Klarabergsvägen 14A

Slutpris

1 350 000 kr


Vendelsö— Haninge

Klarabergsvägen 14A


Slutpris
1 350 000 kr

Vendelsö— Haninge

Kvadratsmart 1:a i populär förening!

Här finner ni en kvadratsmart 1:a med låg avgift och närhet till det mesta. Bostaden kan med enkla medel göras till en 2:a och genomsyrar härliga och ljusa materialval. Det genomgående fräscha golvet och de vitmålade väggarna ger själen ett lugn i vardagen.

Det smarta och genomtänkta köket gör det enkelt att bli en vardagskock tack vare goda arbetsytor, komplett maskinpark och bra förvaringsmöjligheter i en kompakt lösning med ljusa materialval. Den öppna planlösningen mellan allrummet och köket gör hela bostaden rymlig och luftig. Tillsammans med det fina ljusinsläppet från fönsterpartierna är det omöjligt att inte falla för denna underbara bostad.

På Klarabergsvägen bor man bekvämt nära service och utmärkt busskommunikation till bl. a Gullmarsplan. Närliggande och välsorterad Coop butik är belägen några meter bort och det är endast 5 minuters bilavstånd till flera av Haninges stora handelsplatser som Port 73 och Haninge Centrum, båda med brett serviceutbud.

Brf Anden är en betrodd och välmående förening om 252 lägenheter. Inom föreningen finns gym, bastu och föreningslokal. Varje gård har en fin och väl underhållen lekplats och härliga naturområden som Tyresta Nationalpark och flertalet badsjöar ligger alldeles runt hörnet.

Missa inte denna chans att förvärva en bostad mitt i mellan lugnet och pulsen! Varmt välkomna på visning.


Boarea
33.5 kvm
Avgift
2 117 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-11-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.