Sök Meny
Såld

HANINGE / Vendelsö / Krokvägen 10

Underbart enplanshus i populära Vendelsö!

Välkomna till detta välplanerade enplanshus med en underbar tomt och ett häftigt garage. Här finns allt! Ett stilrent kök med burspråk, fräscht badrum, vattenburen golvvärme, fiber, centraldammsugare, stort och ljust vardagsrum med en eldstad, tre stycken sovrum, en underbar altan med ett härligt solläge, större förråd på tomten samt plats för flertalet bilar på parkeringen. Huset är beläget i ett populärt område i Vendelsö med närhet till både skolor och kommunikationer. Dessutom är det endast ca 2 km till Ramsjöns badplats och uppskattar man härliga promenader i naturen ligger Tyresta Nationalpark inte långt från huset.

Varmt välkommen till Krokvägen 10!

Sponsrade länkar
HANINGE / Vendelsö
Krokvägen 10
Slutpris: 5 975 000 kr
Boarea/biarea: 120/43 kvm
Driftkostnad: 24 555 kr/år
Tomtarea: 1252 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2016-10-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vendelsö / Krokvägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!