Sök Meny
Såld

HANINGE / Vendelsö / Vendelsö skolväg 11

Familjevänlig 3:a på populära Vendelsö skolväg

Mitt i centrala Vendelsö med en tilltalande månadsavgift finns denna familjevänliga och välplanerade 3:a med ett perfekt läge intill direkt närhet till utsökta busskommunikationer, natur och service. Lägenheten disponerar över ljusa ytor och stora fönster bjuder in solljuset från tre väderstreck. Till ditt förfogande finns 2 rymliga sovrum, stort vardagsrum med utgång till en underbarbalkong i ostört läge, äldre kök med maskinpark från 2012, stor och möblerbar hall med klädkammare och flera skåp samt badrum med badkar och fönster. Lägenheten är sammantaget i gott skick men passar även utmärkt för dig som önskar prägelsätta den efter eget humör.

Brf Folkparken är en välhållen förening, ombildad 2011, bestående av 208 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, cykel och barnvagnsförråd samt en modern och renoverad tvättstuga. Flertal lekplatser finns inom föreningen och en stor idrottsplats finns precis intill. Flertal skolor och förskolor finns i det direkta närområdet och utmärkta busskommunikationer tar dig inom 20 min till Gullmarsplan och Stockholm Central.
Området präglas av härlig natur och bostadsområdet ligger strax intill flera sjöar och badplatser. I Sågen Centrum finns välsorterad matbutik samt bankomat och närliggande Port 73 samt Haninge Centrum erbjuder ett bredare serviceutbud.

OBS! Lägenheten kommer inte att förhandsvisas eller säljas innan visning.

Varmt välkommen till visningen!

Sponsrade länkar
HANINGE / Vendelsö
Vendelsö skolväg 11
Slutpris: 2 140 000 kr
Boarea: 82 kvm
Avgift: 4 443 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 0 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vendelsö / Vendelsö Skolväg
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!