Vendelsö skolväg 11 / Vendelsö / HANINGE

Familjevänlig 3:a på populära Vendelsö skolväg

Slutpris
2 140 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 443 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0 av 3 (Hiss finns)
Såld
2016-10-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vendelsö Skolväg såldes av oss 2016-10-27. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Vendelsö Skolväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i centrala Vendelsö med en tilltalande månadsavgift finns denna familjevänliga och välplanerade 3:a med ett perfekt läge intill direkt närhet till utsökta busskommunikationer, natur och service. Lägenheten disponerar över ljusa ytor och stora fönster bjuder in solljuset från tre väderstreck. Till ditt förfogande finns 2 rymliga sovrum, stort vardagsrum med utgång till en underbarbalkong i ostört läge, äldre kök med maskinpark från 2012, stor och möblerbar hall med klädkammare och flera skåp samt badrum med badkar och fönster. Lägenheten är sammantaget i gott skick men passar även utmärkt för dig som önskar prägelsätta den efter eget humör.

Brf Folkparken är en välhållen förening, ombildad 2011, bestående av 208 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, cykel och barnvagnsförråd samt en modern och renoverad tvättstuga. Flertal lekplatser finns inom föreningen och en stor idrottsplats finns precis intill. Flertal skolor och förskolor finns i det direkta närområdet och utmärkta busskommunikationer tar dig inom 20 min till Gullmarsplan och Stockholm Central.
Området präglas av härlig natur och bostadsområdet ligger strax intill flera sjöar och badplatser. I Sågen Centrum finns välsorterad matbutik samt bankomat och närliggande Port 73 samt Haninge Centrum erbjuder ett bredare serviceutbud.

OBS! Lägenheten kommer inte att förhandsvisas eller säljas innan visning.

Varmt välkommen till visningen!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration