Vendelsömalmsvägen 195 / Vendelsömalm / Vendelsö / Haninge

Renoveringsmöjlighet! Välplanerad 2:a på populära Vendelsömalm.

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 194 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2018-06-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vendelsömalmsvägen såldes av oss 2018-06-14. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Vendelsömalmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsömalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a i välskött förening på populära Vendelsömalm! Här finns alla möjligheter att sätta prägel på sitt egna boende.

Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med stiligt parkettgolv med balkong i bästa solläge.

Hallen pryds med charmig tapet och här finns gott om plats för förvaring och avhängning. I köket finns välplanerade arbetsytor och plats för matbord. Vitvarorna är av äldre modell. I badrummet finns praktiskt vädringsfönster och plats för tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet är rymligt och ljust, och klädkammaren kan med fördel användas som kontor/barnrum tack vare ljusinsläppet från fönster. En köpare kommer ha rätt till att nyttja den inre reparationsfonden på 6 297 kr som kan användas till att renovera lägenheten för.

Belägen i en mycket bra förening där det bla finns bastu, gym, solarium, gästlägenheter och lokal att hyra.

Tack vare en stabil och bra ekonomi ingår även det mesta i avgiften däribland vatten, värme, hushållselen, kabel-tv och bredband så här finns möjligheten till ett bra och billigt boende. Belägen i lugnt, familjärt område med närhet till service, skolor, natur och goda kommunikationer.

Flexibelt tillträde!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration