Vendelsömalmsvägen 106 / Vendelsö / Haninge

Unik 1,5:a med uteplats!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
3 140 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
BV
Såld
2019-07-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vendelsömalmsvägen såldes av oss 2019-07-29. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Vendelsömalmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kontakta mäklaren för visning!
Här finner vi en underbar 1,5:a med alla kvalitéer man kan tänkas önska!
En stor altan, med plats för hela familjen i kombination med bra sociala ytor gör det svårt att inte falla för denna bostad. Utöver detta så bor man lugnt och privat tack vare att det endast bor tre familjer i denna port.
Det som genomsyrar bostaden är genomtänkta smakfulla materialval, härligt ljusinsläpp och gott om förvaring.

Förutom insidan så är bostaden belägen med närhet till det absolut mesta såsom, stormarknader, centrum, skolor, livsmedelsbutiker, bad och kommunikationer.
Så passa på att uppleva ett boende för er som är lika kräsna på boendet såväl invändigt som närområdet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Vendelsö

Vendelsö är belägen intill Tyresta Nationalpark och med gångavstånd till sjöarna Ramsjön, Lycksjön och Drevviken. Inom området finns flera förskolor och grundskolor. Kommunikation och service är välordnat och inom närområdet finns bl.a stora matvarubutiker samt shoppinggallerior som Port 73 och Haninge Centrum.

Affärer och restauranger

Matbutik finns vid Sågenrondellen och i övrigt ett stort utbud med affärer och stormarknader ut med Gudöbroleden. Det är även nära till Trollbäckens centrum.

Natur och fritid

Mycket fina naturomgivningar som Tyresta nationalpark som har den största och finaste urskogen söder om Dalälven, gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Här kan du kan uppleva orördhet, tystnad och avskildhet – bara två mil från Stockholms centrum. Badplats finns i Lycksjön. Det finns även ett flertalet badplatser vid Drevviken så som Gårdens bad och Krokodilbadet.

Kommunikation

Bussar trafikerar Gudöbroleden som trafikeras frekvent av direktbuss (807) (via Trollbäcken, NorraSköndal) till Gullmarsplan på ca 30 min och direktbuss (818) till Stockholm C på ca 35min. Bussar trafikerar även Djurgårdsplan som ligger centralt i Vendelsö. Buss 840 går till Handenterminalen (Haninge centrum) resp. Tyresö, Trollbäcken och Nacka Forum.

Skolor och barnomsorg

Haga/Lyckebyskolan F-9, Lötkärrsskolan I Ur och Skur F-3, Vendelsö hage F-6.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration