Fyrstigen 3 / Yxlan - Sandviken / Yxlan / Norrtälje

Yxlan /Sandviken - härligt fritidshus med närhet till havet

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
14 201 kr/år
Totalareal
2 635 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Fyrstigen såldes av oss 2019-08-10. Se alla våra försäljningar i Yxlan samt även på Fyrstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yxlan - Sandviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt fritidshus för åretruntbruk som är lugnt beläget i attraktiva Sandviken på Yxlan. Huset har nytt kök från 2001 samt vardagsrum , mellanrum, två sovrum och badrum.

Utgång i söder mot stort altandäck som går runt huset i tre väderstreck med sol hela dagen. Insynsskyddad tomt med gräsmattor och en del berg i dagen som kombinerats med perenner och fruktträd till en vacker helhet. I övrigt att är det naturtomt.

Promenadavstånd (ca5 min) till bad och båtplats i väster med fantastiska solnedgångar. Bad med sandstrand och hopptorn. Båtplats finns vid bryggan utmed stranden. Här finns även grillplats och en nybyggd bastu med dusch och relaxrum.

Fritidsboende i en härlig miljö med närhet till havet och alla dess möjligheter.

Sandviken är ett lugnt område på södra Yxlan med havet inpå knutarna och en arkipelag av småöar (Hakholmarna strax utanför båtplatsen) där man kan finna sin egen favoritplats eller besöka Ängsö nationalpark som ligger endast 15 min med båt från fastigheten. Alternativt åker man runt södra Yxlan når ytterskärgårdens vackra miljö. Området har även trevliga promenadstråk.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Yxlan

I sydöstra delen av Roslagen finner du en ö vid namn Yxlan. Den avlånga ön är ca 15 km lång och som bredast ca 2 km. Furusund och Blidö är grannöar till denna fina plats i Roslagens skärgård. Yxlan har en egen skola som tar in elever i årskurserna F-6.

Furusund

En kort resa med bilfärja tar dig över till Furusund. Där finns en fin gästhamn där man kan lägga till om man tar sig dit med egen båt. På Furusund finns shopping av olika livsmedel och dagligvaror samt ett stort plantage. Furusunds Värdshus är ett populärt resmål med hög standard. Här erbjuds hotell, konferens, jacuzzi, bastuflotte, fin restaurang, musik mm.

Blidö

På östra sidan av Yxlan ligger Blidö som man tar sig till via en kort bilfärja. Yxlan och Blidö har sedan länge varit ett attraktivt landställe på grund av den fina naturen som erbjuds på öarna. Blidö House Archipelago är ett hyreshus som finns tillgängligt för uthyrning, det finns även ett vandrarhem på västra delen av ön. På Blidö finns kiosker och en mysig hamnkrog att besöka samt annat smått och gott.

Natur

Yxlan är en avlång ö och vattnet är därmed alltid inom gångavstånd oavsett vart på ön du än befinner dig. Härliga skogar ger Yxlan en bra karaktär och bidrar till en riktig mysfaktor på ön. Naturen och badmöjligheterna uppskattas av både boende på ön och djuren. På nordöstra delen av Yxlan finns en badstrand där man kan spedndera en varm sommardag.

Kommunikation

På Yxlan finns det bussmöjligheter att ta sig genom den avlånga ön samt att åka genom Blidö ner till Glyxnäs. Bussen tar färjorna över till andra sidan. Vill man åka in till fastlandet finns även möjligheter för det, bussar går från Yxlan till Norrtälje.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.