Fyrstigen 3 / Yxlan - Sandviken / Yxlan / Norrtälje

Yxlan /Sandviken - härligt fritidshus med närhet till havet

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
14 201 kr/år
Totalareal
2 635 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Fyrstigen såldes av oss 2019-08-10. Se alla våra försäljningar i Yxlan samt även på Fyrstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yxlan - Sandviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt fritidshus för åretruntbruk som är lugnt beläget i attraktiva Sandviken på Yxlan. Huset har nytt kök från 2001 samt vardagsrum , mellanrum, två sovrum och badrum.

Utgång i söder mot stort altandäck som går runt huset i tre väderstreck med sol hela dagen. Insynsskyddad tomt med gräsmattor och en del berg i dagen som kombinerats med perenner och fruktträd till en vacker helhet. I övrigt att är det naturtomt.

Promenadavstånd (ca5 min) till bad och båtplats i väster med fantastiska solnedgångar. Bad med sandstrand och hopptorn. Båtplats finns vid bryggan utmed stranden. Här finns även grillplats och en nybyggd bastu med dusch och relaxrum.

Fritidsboende i en härlig miljö med närhet till havet och alla dess möjligheter.

Sandviken är ett lugnt område på södra Yxlan med havet inpå knutarna och en arkipelag av småöar (Hakholmarna strax utanför båtplatsen) där man kan finna sin egen favoritplats eller besöka Ängsö nationalpark som ligger endast 15 min med båt från fastigheten. Alternativt åker man runt södra Yxlan når ytterskärgårdens vackra miljö. Området har även trevliga promenadstråk.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration