Hamnängsvägen 14

Hamnängsvägen 14

Slutpris

1 350 000 kr


Yxlan - Hamnängens område— Yxlan— Norrtälje

Hamnängsvägen 14


Slutpris
1 350 000 kr

Yxlan - Hamnängens område— Yxlan— Norrtälje

Charmigt Hälsingetorp beläget på hög naturtomt

Charmigt Hälsingetorp beläget på hög naturtomt i omtyckt fritidhusområde mitt på Yxlan. Du möts av en ombonad timmerstuga med förstukvist och stort allrum med kök och trapp upp till sovloft. I huset finns även två sovrum och ett tvättrum samt en kamin mitt i huset. För gästerna går det utmärkt att erbjuda dem en övernattning i det gulliga härbre som ligger straxt bakom huvudhuset. På tomten finns även en friggebod med förvaring av redskap och en torrdassdel. Tomten erbjuder både vildvuxna blommor och blåbär samt en och annan planterad buske.

För dig som uppskattar samfälligheter är denna att räkna med, det finns tillgång till supertrevlig bastu, klippbad och trevliga sammankomster mm
Ett ypperligt tillfälle för Stockholmsboenden som har möjligheten att ta någon av skärgårdsbåtarna från Strandvägen i Stockholm ut via Vaxholm och Blidösundet till Alsviks ångbåts brygga och en kort promenad över till Hamnängen och till stugan. Dvs du behöver inte vara bilburen för att komma hit. Du har både Furusundsleden och Blidösundet på promenadavstånd.


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
5 382 kr/år
Tomtarea
2 094 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-06-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.