Klubbenvägen 14 / Vagnsunda / Yxlan / Norrtälje

Vagnsunda - sjönära tomt

Slutpris
950 000 kr
Tomtarea
2 291 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Norrtälje Vagnsunda 2:80
Såld
2018-03-17
Bostaden är såld!

Denna tomt på Klubbenvägen såldes av oss 2018-03-17. Se alla våra försäljningar i Yxlan samt även på Klubbenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vagnsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vagnsunda - En genuin bit av Roslagen

I Vagnsunda på Klubbenvägen finns nu en sjönära tomt för dig som vill bo i närhet till vattnet. Tomten, har sol hela dagen, ligger i en lugn miljö med sjöglimt mot Furusundsleden - hela området andas Roslagen och skärgård.

Förhandsbesked finns för uppförande av enfamiljshus. Fastigheten har utomplanbestämmelser, vilket innebär att du kan utforma ditt drömboende i samråd med byggnadsnämnden. Vatten finns i tomtens närhet (två borrhål delas av tre fastigheter). Avlopp är planerat med infiltration även detta i tomtens närhet. El finns närheten av tomten. Båtplats finns möjlighet till ca 400 m från fastigheten. Allmänning nedanför tomten med möjlighet till bad.

Väg till tomterna färdigställs under juni månad.

Till Vagnsunda kommer du med bilfärja från Furusund varje 30 min alternativt tar du Skärgårdsbåten till södra bryggan i Vagnsunda. Till Norrtälje kan du också ta bussen flera gånger dagligen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration