Stenhagsvägen 170

Stenhagsvägen 170

Slutpris

2 200 000 kr


Stenhagen— Uppsala

Stenhagsvägen 170


Slutpris
2 200 000 kr

Stenhagen— Uppsala

Välplanerad 4:a med balkong i soligt läge!

Välkommen till denna rymliga 4:a med genomgående ljusa och fräscha ytskikt, två helkaklade våtrum och en härlig balkong i ypperligt solläge. Här bor ni bekvämt med hiss i ett område nära grönområden och kommunikationer runt hörnet.

Planlösningen fördelar sig över en rymlig möblerbar hall med tåligt klinkergolv och en praktisk klädkammare i anslutning, här finns plats för ytterkläder och skor. Vidare ett ljust och fullt utrustat kök med gott om förvaring i skåp och lådor, generösa arbetsytor samt en matplats invid fönster. Köket har öppnats upp med halvvägg vilket ger lägenheten en härlig känsla av rymd . Det ljusa vardagsrummet har fönster i två väderstreck och här kan ni lätt möblera med både matsalsbord och soffgrupp. Härifrån nås den härliga balkongen i soligt läge som bildar ett extra rum under den varmare delen av året! Det generösa helkaklade badrummet med spottar i tak har försetts med duschhörna samt tvättmaskin och den helkaklade gästtoaletten är stilrent inredd. Här finns gott om plats för hela familjen och den rymliga klädkammaren med fönster kan användas som ett gästrum eller kontor om så önskas.

Här finner ni fina cykelvägar till city via Berthåga samt närhet till busshållplats där stadsbussarna går regelbundet. I närheten finns Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter, bland annat sporthall, motionsområden, restauranger, grundskola och förskola. Det finns även fina grönområden för den som tycker om att promenera. Inom cykelavstånd på 3,5km når ni naturreservatet Hågadalen, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen!

Välkomna att boka just er visning!


Boarea
99.9 kvm
Avgift
6 837 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-06-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stenhagsvägen såldes av oss 2022-06-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stenhagsvägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.