Hästhagsvägen 1 / Almunge / UPPSALA

VillaIdyll från -52 i Almunge med toppläge!

Slutpris
2 220 000 kr
Boarea/biarea
61/32 kvm
Tomtarea
1 030 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-11-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Hästhagsvägen såldes av oss 2016-11-04. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Hästhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almunge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna idyll belägen mitt i Almunge med direkt närhet till förskola, mataffären (Coop) samt med direkt anslutning till busshållsplats med goda kommunikationer till Uppsala och Arlanda.

Huset som är byggt 1952 har bergvärme och inrymmer i entréplan: En välkomnande hall med avhängningsmöjligheter av ytterkläderna, trevligt vitt kök med fönster i två väderstreck, vardagsrum med öppen spis samt utgång till inglasad altan och vidare till den lummiga trädgården, sovrum med garderober i den lilla passagen mot vardagsrummet samt separat duschrum och wc. En trappa upp finns två rum varav ett sovrum och ett allrum. Här finns garderober och utrymmen för förvaring. Källarvåningen inrymmer tvättstuga samt rum/torkrum med bergvärmepump.

Intill bostadshuset finns ett förråd som nås såväl från entrésidan som från trädgården. Här finns även en jordkällare. På tomten finns ett separat gäst-hus med två rum och ett sovloft med kamin.

För er som önskar ett boende i villa med charm, separat gäst-hus, trevlig och uppvuxen tomt och endast ca 25 min. bilresa in till Uppsala är detta tillfälle till ett av Almunges kanske bästa lägen. Goda busskommunikationer till Uppsala.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration