Vargmossevägen 47

Vargmossevägen 47

Slutpris

1 760 000 kr


Moga— Almunge— Uppsala

Vargmossevägen 47


Slutpris
1 760 000 kr

Moga— Almunge— Uppsala

Vinterbonat fritidshus som passar för året-runt-boende

Välkommen till Moga strax norr om Almunge där ni hittar villor och fritidshus bland skogar och ängar med närhet till bad- och fiskevatten!

Vargmossevägen 47 erbjuder en stor tomt á 3 049 kvm med träd som ger insynsskydd och gräsytor för lek och odlingar. Här kan ni vistas året om för permantet bruk eller som fritidshus, i området finns båda delarna. För vatten och avlopp finns borrad vattenbrunn och sluten tank. På tomten finns två uthus för trädgårdsredskap och övrig förvaring. Uthusen är i sämre skick och i behov av renovering.

Huset från 1980 har under senaste 5 åren totalrenoverats med bland annat delvis ny planlösning, dränering, ommålning hus, borrat vattenbrunn, nytt kök och nytt badrum. I sutterängplanet finner ni entré, vardagsrum, sovrum samt tre oinredda rum innehållande bland annat tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare. På övre planet finns två sovrum, kök med matplats, duschrum, allrum samt utgång till altanen. Huset värms upp via luft/luft-värmepump, braskamin och pelletskamin.

I Almunge, ca 5 km från huset, bor ni nära en lugn och barnvänlig miljö med närhet till busshållplats, livsmedelsbutiker, badplats, förskola och skola. Pendlarvänligt läge till såväl Uppsala, Arlanda som Stockholm.

Denna försäljning sker med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp" med överlåtelsebesiktning och dolda fel försäkring. Fastigheten är inte energideklarerad.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
53 kvm
Driftkostnad
19 784 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-07-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.