Sök Meny
Såld

Uppsala / Almunge - Moga / Vargmossevägen 47

Vinterbonat fritidshus som passar för året-runt-boende

Välkommen till Moga strax norr om Almunge där ni hittar villor och fritidshus bland skogar och ängar med närhet till bad- och fiskevatten!

Vargmossevägen 47 erbjuder en stor tomt á 3 049 kvm med träd som ger insynsskydd och gräsytor för lek och odlingar. Här kan ni vistas året om för permantet bruk eller som fritidshus, i området finns båda delarna. För vatten och avlopp finns borrad vattenbrunn och sluten tank. På tomten finns två uthus för trädgårdsredskap och övrig förvaring. Uthusen är i sämre skick och i behov av renovering.

Huset från 1980 har under senaste 5 åren totalrenoverats med bland annat delvis ny planlösning, dränering, ommålning hus, borrat vattenbrunn, nytt kök och nytt badrum. I sutterängplanet finner ni entré, vardagsrum, sovrum samt tre oinredda rum innehållande bland annat tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare. På övre planet finns två sovrum, kök med matplats, duschrum, allrum samt utgång till altanen. Huset värms upp via luft/luft-värmepump, braskamin och pelletskamin.

I Almunge, ca 5 km från huset, bor ni nära en lugn och barnvänlig miljö med närhet till busshållplats, livsmedelsbutiker, badplats, förskola och skola. Pendlarvänligt läge till såväl Uppsala, Arlanda som Stockholm.

Denna försäljning sker med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp" med överlåtelsebesiktning och dolda fel försäkring. Fastigheten är inte energideklarerad.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Almunge / Moga
Vargmossevägen 47
Slutpris: 1 760 000 kr
Boarea/biarea: 60/70 kvm
Driftkostnad: 19 784 kr/år
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-07-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Almunge / Vargmossevägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!