Vargmossevägen 47 / Moga / Almunge / Uppsala

Vinterbonat fritidshus som passar för året-runt-boende

Slutpris
1 760 000 kr
Boarea
53 kvm
Driftkostnad
19 784 kr/år
Totalareal
3 049 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-07-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Vargmossevägen såldes av oss 2017-07-19. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Vargmossevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Moga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Moga strax norr om Almunge där ni hittar villor och fritidshus bland skogar och ängar med närhet till bad- och fiskevatten!

Vargmossevägen 47 erbjuder en stor tomt á 3 049 kvm med träd som ger insynsskydd och gräsytor för lek och odlingar. Här kan ni vistas året om för permantet bruk eller som fritidshus, i området finns båda delarna. För vatten och avlopp finns borrad vattenbrunn och sluten tank. På tomten finns två uthus för trädgårdsredskap och övrig förvaring. Uthusen är i sämre skick och i behov av renovering.

Huset från 1980 har under senaste 5 åren totalrenoverats med bland annat delvis ny planlösning, dränering, ommålning hus, borrat vattenbrunn, nytt kök och nytt badrum. I sutterängplanet finner ni entré, vardagsrum, sovrum samt tre oinredda rum innehållande bland annat tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare. På övre planet finns två sovrum, kök med matplats, duschrum, allrum samt utgång till altanen. Huset värms upp via luft/luft-värmepump, braskamin och pelletskamin.

I Almunge, ca 5 km från huset, bor ni nära en lugn och barnvänlig miljö med närhet till busshållplats, livsmedelsbutiker, badplats, förskola och skola. Pendlarvänligt läge till såväl Uppsala, Arlanda som Stockholm.

Denna försäljning sker med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp" med överlåtelsebesiktning och dolda fel försäkring. Fastigheten är inte energideklarerad.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration