Albertinas Väg 46 / Alunda / Östhammar

Rymlig och renoverad 3:a med hiss i omtyckt förening

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 729 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albertinas Väg såldes av oss 2018-09-24. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Albertinas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna renoverade och rymliga 3:a (f d 4:a) belägen i fastighet med hiss från markplan. Bostaden har en trevlig planlösning med ljus färgsättning där bl a köket renoverats på senare år. Köket har plats för stort matbord för många middagsgäster, ett förråd och utgång till en solig, möblerbar balkong med trätrall. Sovrummen är praktiskt belägna på var sin sida om vardagsrummet som har stora fönsterpartier med ett fint ljusinsläpp. Wc/dusch med nyare duschkabin och en mindre tvättstuga (f d gäst Wc) finns. Tvättstugan går att återställa till den ursprungliga gäst Wc:n. På bostadsrättsföreningens innergård finns en större tvättstuga, en samlingslokal och ett nybyggt lusthus samt lekplats. På Albertinas Väg bor Ni i en omtyckt, välskött bostadsrättsförening och ett centralt läge i Alunda med närhet till t ex matbutik och i övrigt gott serviceutbud som Apotek, vårdcentral, idrottshall, konditori samt restaurang. Barnomsorg, elljusspår och badplats med en utomhusbassäng finns i närområdet. Busshållplats finns i närheten där bussar trafikerar frekvent till Uppsala centrum, med bil når du Uppsala på ca 25 min. via väg 288.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration