Myrvägen 9

Myrvägen 9

Slutpris

2 875 000 kr


Alunda— Östhammar

Myrvägen 9


Slutpris
2 875 000 kr

Alunda— Östhammar

Rymlig villa på lugn återvändsgata i Alunda!

Välkomna till Myrvägen 9 och denna rymliga enplansvilla med inredd källare belägen på lugn återvändsgata. Huset kan erbjuda fem sovrum, badrum, tre toaletter, bastu, härliga sällskapsutrymmen, ett par altaner och härlig trädgårdstomt mot allmänning.

Husets planlösning på bottenplan fördelar sig på fyra sovrum, kök med stort fönsterparit mot husets framsida, härligt vardagsrum med braskamin för kalla vinterkvällar och utgång till inglasad altan. Vidare erbjuds ett stort badrum med både dusch och badkar samt gästtoalett. På källarplan finns en stor hall, sovrum med öppen spis, stort allrum, matkällare, förråd och tvättstuga med dusch och bastu. Huset har de senaste åren renoverats med nya ytskikt och kan idag erbjuda ett trevligt boende med stora utrymmen.

På den lummiga tomten finns träd, buskar och planteringar samt gräsyta för lek. Här finns också förråd, lekstuga och flaggstång samt ett garage och parkeringsmöjlighet på uppfart.

Här bor ni med gångavstånd till Alunda centrum med mataffär, apotek, restaurang och konditori mm.På Myrvägen bor ni på lugn och barnvänlig återvändsgata med allmänning på husets baksida.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
109/139 kvm
Driftkostnad
48 000 kr/år
Tomtarea
1 199 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-07-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.