Sydinge 125

Sydinge 125

Slutpris

1 250 000 kr


Alunda— Östhammar

Sydinge 125


Slutpris
1 250 000 kr

Alunda— Östhammar

Kvadratsmart villa med stor potential!

Välkommen till Sydinge 125 och denna enplansvilla med källare! Här erbjuds ett utmärkt boende för dig som vill ha närhet till naturen och samtidigt goda kommunikationer till Alunda och Uppsala.

Villan byggdes under 1950-talet och har sedan uppförandet haft en och samma ägare. Den väl genomtänkta planlösningen fördelas på två plan där entréplan rymmer hall, kök, vardagsrum, två sovrum och ett badrum. I källaren erbjuds bland annat goda förvaringsutrymmen samt tvättstuga och garage. Den kilformade tomten avgränsas mot vägen av en häck. På uppfarten finns parkeringsplast för flertalet bilar samt att det finns ett kallgarage. På gården finns även en äldre lekstuga, klassiskt rödmålade med vita knutar. I trädgården finns äppelträd samt flera buskar och rabatter.

Här bor du naturnära med få grannar och frustande hästar. I närområdet finns många slingrande stigar för långa skogspromenader och för den golfintresserade finns Olandsbygdens golfklubb på cykelavstånd. I Alunda, som du finner några km bort, finns matbutik, apotek, vårdcentral, restauranger samt förskola och skola (Åk. F-9) med mera. Pendlar du nås väg 288 smidigt som tar dig till Uppsala på ca 30 minuter.

Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
78/75 kvm
Driftkostnad
29 788 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på sydinge såldes av oss 2019-04-12. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på sydinge.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.