Sydinge 125 / Alunda / Östhammar

Kvadratsmart villa med stor potential!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea/biarea
78/75 kvm
Driftkostnad
29 788 kr/år
Totalareal
1 123 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-12
Bostaden är såld!

Denna villa på sydinge såldes av oss 2019-04-12. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på sydinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Sydinge 125 och denna enplansvilla med källare! Här erbjuds ett utmärkt boende för dig som vill ha närhet till naturen och samtidigt goda kommunikationer till Alunda och Uppsala.

Villan byggdes under 1950-talet och har sedan uppförandet haft en och samma ägare. Den väl genomtänkta planlösningen fördelas på två plan där entréplan rymmer hall, kök, vardagsrum, två sovrum och ett badrum. I källaren erbjuds bland annat goda förvaringsutrymmen samt tvättstuga och garage. Den kilformade tomten avgränsas mot vägen av en häck. På uppfarten finns parkeringsplast för flertalet bilar samt att det finns ett kallgarage. På gården finns även en äldre lekstuga, klassiskt rödmålade med vita knutar. I trädgården finns äppelträd samt flera buskar och rabatter.

Här bor du naturnära med få grannar och frustande hästar. I närområdet finns många slingrande stigar för långa skogspromenader och för den golfintresserade finns Olandsbygdens golfklubb på cykelavstånd. I Alunda, som du finner några km bort, finns matbutik, apotek, vårdcentral, restauranger samt förskola och skola (Åk. F-9) med mera. Pendlar du nås väg 288 smidigt som tar dig till Uppsala på ca 30 minuter.

Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration