Åttingsvägen 11

Åttingsvägen 11

Slutpris

4 920 000 kr


Bälinge— Uppsala

Åttingsvägen 11


Slutpris
4 920 000 kr

Bälinge— Uppsala

Enplansvilla på lugn återvändsgata alldeles intill skolan!

Välkommen till Åttingsvägen 11 och denna trivsamma enplansvilla!

Längst in på lugn återvändsgata, angränsande mot skogsparti och allmänning, ligger denna villa där flera förbättringsarbeten har genomförts. Här finner ni en insynsskyddad trädgård med flera uteplatser och bärbuskar så som svarta och röda vinbär, vildhallon, fläderbuskar och jordgubbsplantor. Planlösningen fördelar sig på rymligt kök med utgång till husets baksida, ett rymligt allrum som kan göras ännu större genom att öppna upp vägg mellan vardagsrummet och sovrum, för er som vill ha en större social yta eller matrum. Vidare finner ni fyra sovrum i varierande storlekar, ett stilfullt renoverat badrum (renoverat 2017), wc (renoverat 2006) och tvättstuga med groventré (renoverat 2021). Uteplats finns på framsidan och baksida. På husets baksida finns en stor altan med plats för flera olika utegrupper i insynsskyddat läge. Här finns även ett spabad som kan ingå enligt överenskommelse. Vidare finns ett garage utrustat med laddstolpe för elbil. Fiber är indraget.

Här bor ni med direkt närhet till Bälinge skola som omfattar förskoleklass och årskurs 1-5. Det finns ytterligare en skola i samhället, Hagmarkens skola, med förskoleklass och årskurs 1-3. Det finns även tre förskolor i samhället. Bälinge erbjuder god service, starkt föreningsliv och rikligt med friluftsaktiviteter. Utöver livsmedelsbutik, pizzeria, bibliotek och vårdcentral finns även ett utomhusbad mitt i Bälinge med en 25 m bassäng, mellanbassäng och babypool. Bälinge IF är en stark idrottsförening med verksamhet inom fotboll, längdskidor, innebandy och bordtennis. Cirka 5 km nordväst om Bälinge finns Edenhovs golfklubb med 9-korthålsbana och 18-hålsbana. Klubben ingår i Söderby golfklubb vilket ger tillgång till ytterligare 9+18 hål. På ca 5 km avstånd finns även två ridskolor, Bälinge ryttarförening nära Skuttunge och Agersta islandshästcenter. Centrala Uppsala nås med buss på 30 min som i högtrafik avgår varje kvart och i lågtrafik varje halvtimme.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar. Varmt välkommen att boka!


Boarea
115 kvm
Driftkostnad
51 023 kr/år
Tomtarea
761 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Åttingsvägen såldes av oss 2021-09-08. Se alla våra försäljningar i Bälinge samt även på Åttingsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.