Åttingsvägen 9

Åttingsvägen 9

Slutpris

3 925 000 kr


Bälinge— Uppsala

Åttingsvägen 9


Slutpris
3 925 000 kr

Bälinge— Uppsala

Centralt skyddat läge nära skolan

Friliggande villa i två plan om totalt 200 m² förhöjt belägen mot skogsparti och endast 100 m till Bälinge skola (åk F-5). Övervåningens 104 m² fördelas på tre sovrum, badrum och ett stort sammanhängande kök och vardagsrum i en öppen planlösning som fortfarande efter nästan 40 år känns modern. Nedervåningens 96 m² fördelas på tvättstuga, badrum/bastu, ett sovrum, förråd och ett stort allrum med braskamin. Allrummet kan avdelas till ytterligare ett sovrum. Från baksidan finns även en ingång som kan nyttjas som groventré till förrådet eller som privat ingång till det nedre sovrummet. Nedervåningen klassas som källare/delvis souterräng då merparten av nedervåningens golv ligger något under utanförliggande marknivå men det rika ljusinsläppet från de stora fönstren gör att hela planet inte upplevs som ett traditionellt källarplan. Rymligt garage på 32 m². Tomten har ett fint och skyddat läge då den ligger förhöjd över gatunivån med delvis berg i dagen med minskad insyn och ökad tillgång på eftermiddags- och kvällssol som följd. Baksidan angränsar direkt mot en skyddande skog, perfekt för barnen att leka i.

Åttingsvägen är återvändsgata utan genomfartstrafik och har ett centralt läge intill Bälinge skola. Hagmarkens skola (åk F-3) ligger också nära liksom 3 st förskolor. Bälinge erbjuder god service, starkt föreningsliv och rikligt med friluftsaktiviteter. Utöver livsmedelsbutik, pizzeria, bibliotek och vårdcentral finns även ett utomhusbad mitt i Bälinge med en 25 m bassäng, mellanbassäng och babypool. Bälinge IF är en stark idrottsförening med verksamhet inom fotboll, längdskidor, innebandy och bordtennis. Motionsföreningen Pulsen anordnar olika typer av träningspass 4-5 dagar i veckan i Bygdegården. Cirka 5 km nordväst om Bälinge finns Edenhovs golfklubb med 9-korthålsbana och 18-hålsbana. Klubben ingår i Söderby golfklubb vilket ger tillgång till ytterligare 9+18 hål. På ca 5 km avstånd finns även två ridskolor, Bälinge ryttarförening nära Skuttunge och Agersta islandshästcenter. Centrala Uppsala nås med buss på 30 min som i högtrafik avgår varje kvart och i lågtrafik varje halvtimme.


Boarea/biarea
104/104 kvm
Driftkostnad
32 200 kr/år
Tomtarea
728 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-05-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.