Oxsätra 159

Oxsätra 159

Slutpris

1 895 000 kr


Oxsätra— Bälinge— Uppsala

Oxsätra 159


Slutpris
1 895 000 kr

Oxsätra— Bälinge— Uppsala

Lantligt läge med fantastisk utsikt - 20 min till Uppsala

Välkommen till den perfekta familjevillan på landet med fantastisk vy över ängar och betande kor om somrarna. Oxsätra är en liten by, ca 2,5 mil från Uppsala, med gamla anor. I byn finns en matbutik, fotbollsplan, belyst motionsspår som blir skidspår på vintertid, bygdegård samt vackra omgivningar. Skolskjuts med hållplats strax utanför huset går till Skuttunge skola ca 15 min bil/bussfärd.

Husets 127 kvm på entréplanet erbjuder 3 sovrum, vardagsrum, badrum samt ett stort kök med matplats. Källare med garage disponeras över 132 kvm och rymmer gillestuga, sovrum/gästrum, tvättstuga, duschrum, wc-rum, pannrum och förråd/klädkammare/matkällare. Från källaren nås det rymliga garaget via dörr i förrådet.

Huset byggdes 1970 och erbjuder många originaldetaljer i gott skick såsom köket och de två badrummen, övriga ytskikt har uppdaterats med tapetsering eller målning av väggarna. Altanen byggdes 2014, huset dränerades 2012, avloppet är nytt från 2010 och pelletspanna med ny brännare från 2008 med fortlöpande underhåll därefter.

Ni välkomnas av en välskött villa med stor altan på baksidan i insynsskyddat läge mot öster, här faller solens strålar hela dagen från morgon till efter lunch. Den stora tomten á 1 578 kvm bjuder in till bus och lek men även möjlighet till egna odlingar. På baksidan finns ett förråd till förvaring av trädgårdsredskap.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea/biarea
127/131 kvm
Driftkostnad
39 100 kr/år
Rum
6 rum
Såld
2016-11-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.