Sök Meny
Såld

Uppsala / Bälinge - Oxsätra / Oxsätra 159

Lantligt läge med fantastisk utsikt - 20 min till Uppsala

Välkommen till den perfekta familjevillan på landet med fantastisk vy över ängar och betande kor om somrarna. Oxsätra är en liten by, ca 2,5 mil från Uppsala, med gamla anor. I byn finns en matbutik, fotbollsplan, belyst motionsspår som blir skidspår på vintertid, bygdegård samt vackra omgivningar. Skolskjuts med hållplats strax utanför huset går till Skuttunge skola ca 15 min bil/bussfärd.

Husets 127 kvm på entréplanet erbjuder 3 sovrum, vardagsrum, badrum samt ett stort kök med matplats. Källare med garage disponeras över 132 kvm och rymmer gillestuga, sovrum/gästrum, tvättstuga, duschrum, wc-rum, pannrum och förråd/klädkammare/matkällare. Från källaren nås det rymliga garaget via dörr i förrådet.

Huset byggdes 1970 och erbjuder många originaldetaljer i gott skick såsom köket och de två badrummen, övriga ytskikt har uppdaterats med tapetsering eller målning av väggarna. Altanen byggdes 2014, huset dränerades 2012, avloppet är nytt från 2010 och pelletspanna med ny brännare från 2008 med fortlöpande underhåll därefter.

Ni välkomnas av en välskött villa med stor altan på baksidan i insynsskyddat läge mot öster, här faller solens strålar hela dagen från morgon till efter lunch. Den stora tomten á 1 578 kvm bjuder in till bus och lek men även möjlighet till egna odlingar. På baksidan finns ett förråd till förvaring av trädgårdsredskap.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Bälinge / Oxsätra
Oxsätra 159
Slutpris: 1 895 000 kr
Boarea/biarea: 127/131 kvm
Driftkostnad: 39 100 kr/år
Rum: 6 rum
Såld: 2016-11-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Bälinge / Oxsätra
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!