Brunnstavägen 12

Brunnstavägen 12

Slutpris

5 500 000 kr


Brunnsta— Bålsta— Håbo

Brunnstavägen 12


Slutpris
5 500 000 kr

Brunnsta— Bålsta— Håbo

Ståtligt hus i vacker & rogivande bymiljö!

Ni vet ett sådant där hem man brukar se i ett tidningsmagasin och man börjar drömma sig bort? Jag vet, och den känslan infann sig direkt vid första anblicken på Brunnstavägen 12! Med villans två fulla plan i vackra lantliga stil, omgärdande röda staket och rätt färgsättning skapas lätt ett habegär. Med sitt utsökt vackra läge intill öppna vidder får en härlig Carl Larsson-tid att infinna sig. Blandningen mellan nytt och gammalt smälter perfekt samman där dagens alla moderniteter finns, såsom t.ex. vattenburen värme i båda plan, mekanisk frånluft och låg drift å ena sidan och det rejäla, pålitliga, som t.ex. vedspis, vacker braskamin och bastu å andra sidan. Husets hjärta - det fantastiska köket - inbjuder till långa och trivsamma kvällar där sällskapet sedan kan flytta ut på den väl tilltagna altanen och blicka ut över den fina trädgården och vidderna i solnedgången. Närhet till badplats, skidspår, alpinbacke, svamp- och skogsmark, E18 och Bålsta med diverse allmänservice, butiker, restauranger och pendeltåg mot Stockholm City. Välkommen till Ditt nästa hem, men skynda Dig innan någon annan tar sig in i den där lyckliga Carl Larsson-målningen! Anmälan till visningen krävs - väl mött!


Boarea
194 kvm
Driftkostnad
31 780 kr/år
Tomtarea
1 400 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-02-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.