Tränsvägen 2A

Tränsvägen 2A

Slutpris

3 900 000 kr


Björklinge— Uppsala

Tränsvägen 2A


Slutpris
3 900 000 kr

Björklinge— Uppsala

Modern och insynsskyddad enplansvilla i Björklinge!

Varmt välkommen till Tränsvägen 2A och denna välplanerade 1-plansvilla. Här erbjuds du en öppen och social planlösning, fyra sovrum i varierande storlekar och en fantastisk murstock med två öppna spisar.

Villan, som uppfördes 1979, ligger på en återvändsgata och gaveltomt med sol större delen av dagen. Centralt i huset är murstocken som knyter ihop sällskapsutrymmena med köket som är modernt renoverat 2010 med goda arbetsytor. Här finns utrymme för en ordentlig matplats framför stora fönsterpartier som skänker fantastiskt ljusinsläpp. På husets gavlar finns totalt fyra sovrum, varav ett master bedroom med eget badrum i modernt utförande. Det andra badrummet är betydligt större och innehåller bastu, dusch och två handfat. Vidare finns en tvättstuga med groventré. Så sent som 2021 installerades en ny luftvärmepump.

På baksidan av huset och med utgång från vardagsrummet finns en stor altan -21, inramad av liggande ribbor som blir en fantastisk umgängesplats på framförallt somrarna. Altanen rymmer loungemöbler, matgrupp och solsängar. Den lummiga tomten gör att läget känns privat.

På tomten finns ett garage med isolerad förrådsdel samt carport.

Björklinge som har ett mycket bra föreningsliv med innebandy, ishockey samt fotboll för den aktiva familjen. De badplatser som ligger inom cykelavstånd är Lilla Sjöhagsbadet (5 min) och Björklinge badet (8 min). Under vintertid kan man åka skridskor och längdskidor vid sjön samt att det finns slalom och pulkabacke vid Björklinge badet. Det finns förskolor och högstadieskola i området samt att mataffären Hemköp ligger i närheten.

Välkommen att boka din visning!


Boarea/biarea
138/7 kvm
Driftkostnad
42 526 kr/år
Tomtarea
1 360 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-11-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Tränsvägen såldes av oss 2022-11-23. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på Tränsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.