Älby 101 / Älby / Björklinge / Tierp

Sekelskiftesdröm med enorm potential!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea/biarea
203/56 kvm
Driftkostnad
64 968 kr/år
Totalareal
1 100 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-04-28
Bostaden är såld!

Denna villa på älby såldes av oss 2018-04-28. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på älby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en bostad utöver det vanliga! Ursprungligen ett missionshus erbjuder denna sekelskiftesbyggnad genomgående vackra trägolv, generös takhöjd, stora spröjsade fönster och så mycket som fem kakelugnar och kaminer. Missa inte chansen att förvärva en sekelskiftesdröm med enorm potential!

Bostadens 203 kvm (56 kvm biarea) fördelar sig på tre plan där entréplanet erbjuder en hall med god förvaring, ett kök med matplats för många middagsgäster och ett sällskapsrum med kakelugn och imponerande takhöjd. I vardagsrummet finns stora spröjsade fönster med öppen utsikt och utgång till altan genom vackra pardörrar. Ett bibliotek med kakelugn och fantastiskt ljusinsläpp. Tvättmöjlighet finns i WC i anslutning till entrén. På det övre planet finns fyra sovrum, varav tre av dem är inredda med kakelugn eller braskamin. Här finns ett kaklat badrum med duschörna. I källaren finner ni en relaxavdelning med kaklad duschhörna, tassbadkar och stor bastu med fönster. Här hittar ni även en vinkällare och ett stort förråd.

Älby 101 finner ni ca. 8 minuters bilväg från Björklinge där ni finner en välsorterad matbutik, distriktssköterska, två skolor (åk. F-5 och 6-9), flertalet förskolor samt badplats. Tack vara den närliggande påfarten till E4 nås Gränby köpstad på ca. 27 minuter. För den som pendlar till arbete erbjuder E4 smidig förbindelse även till Gävle och Stockholm. Närmsta busshållplats finns strax utanför tomtgränsen där avgång till Uppsala och Örbyhus sker ca. en gång per timme under vardagar. Ytterligare bussförbindelse finns i Läby.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration