Uddvägen 19 / Ekolsund - Hammarsudd / Ekolsund / Enköping

Endast 240 meter till sandstrand, brygga och båtplats!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea/biarea
71/30 kvm
Driftkostnad
25 026 kr/år
Tomtarea
1 940 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-12-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Uddvägen såldes av oss 2016-12-14. Se alla våra försäljningar i Ekolsund samt även på Uddvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekolsund - Hammarsudd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nära till morgondoppet! Enplansvilla med idylliskt läge på Hammarsudd i Ekolsundsviken med direkt närhet till Mälaren. Endast ca 60 min från Stockholm, ca 55 min från Uppsala och ca 35 min från Enköping. Stor hörntomt om 1940 kvm med flera äppelträd på tomten, insynsskyddande häck mot gatan och stora gräsytor. Villan har 3 rok med en boarea om 71 kvm fördelat på vardagsrum med matsalsdel, kök, hall, dubbla sovrum och duschrum. Delvis källare om ca 30 kvm biarea. Uteveranda under tak i bästa syd-västläge. Kommunalt vatten och avlopp. Fristående garage med eldriven vipport. I garaget är det inrett med tvättstuga samt dusch- och bastudel. Visst renoveringsbehov. Inom promenadavstånd från huset (ca 240 m) ligger badstranden med bryggor och båtplatser för mindre båtar. Här finns också föreningslokalen med dansbana att hyra för festligheter, den stora gemensamma äppellunden och en fotbollsplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration