Sök Meny
Såld

Enköping / Ekolsund - Ekolsund - Hammarsudd / Uddvägen 19

Endast 240 meter till sandstrand, brygga och båtplats!

Nära till morgondoppet! Enplansvilla med idylliskt läge på Hammarsudd i Ekolsundsviken med direkt närhet till Mälaren. Endast ca 60 min från Stockholm, ca 55 min från Uppsala och ca 35 min från Enköping. Stor hörntomt om 1940 kvm med flera äppelträd på tomten, insynsskyddande häck mot gatan och stora gräsytor. Villan har 3 rok med en boarea om 71 kvm fördelat på vardagsrum med matsalsdel, kök, hall, dubbla sovrum och duschrum. Delvis källare om ca 30 kvm biarea. Uteveranda under tak i bästa syd-västläge. Kommunalt vatten och avlopp. Fristående garage med eldriven vipport. I garaget är det inrett med tvättstuga samt dusch- och bastudel. Visst renoveringsbehov. Inom promenadavstånd från huset (ca 240 m) ligger badstranden med bryggor och båtplatser för mindre båtar. Här finns också föreningslokalen med dansbana att hyra för festligheter, den stora gemensamma äppellunden och en fotbollsplan.

Sponsrade länkar
Enköping / Ekolsund / Ekolsund - Hammarsudd
Uddvägen 19
Slutpris: 2 050 000 kr
Boarea/biarea: 71/30 kvm
Driftkostnad: 25 026 kr/år
Tomtarea: 1 940 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2016-12-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Uppsala / Ekolsund / Uddvägen