Sök Meny
Såld

Ekolsund - Ekolsund - Hammarsudd / Uddvägen 19

Endast 240 meter till sandstrand, brygga och båtplats!

Nära till morgondoppet! Enplansvilla med idylliskt läge på Hammarsudd i Ekolsundsviken med direkt närhet till Mälaren. Endast ca 60 min från Stockholm, ca 55 min från Uppsala och ca 35 min från Enköping. Stor hörntomt om 1940 kvm med flera äppelträd på tomten, insynsskyddande häck mot gatan och stora gräsytor. Villan har 3 rok med en boarea om 71 kvm fördelat på vardagsrum med matsalsdel, kök, hall, dubbla sovrum och duschrum. Delvis källare om ca 30 kvm biarea. Uteveranda under tak i bästa syd-västläge. Kommunalt vatten och avlopp. Fristående garage med eldriven vipport. I garaget är det inrett med tvättstuga samt dusch- och bastudel. Visst renoveringsbehov. Inom promenadavstånd från huset (ca 240 m) ligger badstranden med bryggor och båtplatser för mindre båtar. Här finns också föreningslokalen med dansbana att hyra för festligheter, den stora gemensamma äppellunden och en fotbollsplan.

Ekolsund / Ekolsund - Hammarsudd
Uddvägen 19
Slutpris: 2 050 000 kr
Boarea/biarea: 71/30 kvm
Driftkostnad: 25 026 kr/år
Tomtarea: 1940 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Såld: 2016-12-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Ekolsund / Uddvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.