Sök Meny
Såld

Enköping / Ekolsund - Ekolsund - Hammarsudd / Uddvägen 19

Endast 240 meter till sandstrand, brygga och båtplats!

Nära till morgondoppet! Enplansvilla med idylliskt läge på Hammarsudd i Ekolsundsviken med direkt närhet till Mälaren. Endast ca 60 min från Stockholm, ca 55 min från Uppsala och ca 35 min från Enköping. Stor hörntomt om 1940 kvm med flera äppelträd på tomten, insynsskyddande häck mot gatan och stora gräsytor. Villan har 3 rok med en boarea om 71 kvm fördelat på vardagsrum med matsalsdel, kök, hall, dubbla sovrum och duschrum. Delvis källare om ca 30 kvm biarea. Uteveranda under tak i bästa syd-västläge. Kommunalt vatten och avlopp. Fristående garage med eldriven vipport. I garaget är det inrett med tvättstuga samt dusch- och bastudel. Visst renoveringsbehov. Inom promenadavstånd från huset (ca 240 m) ligger badstranden med bryggor och båtplatser för mindre båtar. Här finns också föreningslokalen med dansbana att hyra för festligheter, den stora gemensamma äppellunden och en fotbollsplan.

Sponsrade länkar
Enköping / Ekolsund / Ekolsund - Hammarsudd
Uddvägen 19
Slutpris: 2 050 000 kr
Boarea/biarea: 71/30 kvm
Driftkostnad: 25 026 kr/år
Tomtarea: 1940 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2016-12-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Uppsala / Ekolsund / Uddvägen