Veckholms-Väppeby 20

Veckholms-Väppeby 20

Slutpris

2 300 000 kr


Enköping

Veckholms-Väppeby 20


Slutpris
2 300 000 kr

Enköping

En oas i vackra Veckholm!

Charmigt insynsskyddat torp med utsikt över en äng. Här har du sommarens pärla med fina stenpartier, stenmur som omgärdar fastigheten och bra klätterträd att svinga sig i. Trädgården inbjuder verkligen till fotboll, kubbspel eller barnlek. Från huset kan man enkelt ta sig till Staxhammars klippbad eller Badbrygga vid Ön. Är man båtintresserad finns Veckholms ångbåtsbryggförening som man kan kontakta. Fina promenadstråk och upp till 6 mils snitslade ridvägar. Huset är väl omhändertaget och många av de stora renoveringarna är gjorda och flera fina snickerier bevarade. Huset disponeras med en hall, två sovrum, stort vardagsrum med både matrumsdel och soffdel samt utrustat med en kamin. Lantligt kök med gott om skåp för all tänkbar förvaring samt en mindre matplats. Renoverat uthus med både gästrum, snickarbod och badrum med alla faciliteter. Säljaren har i perioder haft upp till 15 övernattande gäster.
Här har du avskildheten och lugnet men ändå nära till flera stora städer. Stockholm ca 50 min, Uppsala 45 min, Västerås 40 min
och Enköping 20 min. Du har även Grillby ca 10-15 min bort med både mataffär, pizzeria, mack, sommarfik, inredningsaffär mm.

Varmt välkommen till en sommartorpsidyll


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
9 874 kr/år
Totalareal
2 790 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-07-14

Mäklarhuset Enköping

Denna fritidshus på Veckholms-Väppeby såldes av oss 2020-07-14. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Veckholms-Väppeby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.