Bergsgatan 21 / Sankt Ilian / Enköping

Rymlig familjevilla - St Ilian

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
176/88 kvm
Driftkostnad
28 281 kr/år
Totalareal
1 096 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergsgatan såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Bergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sankt Ilian är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig familjevilla om 2 plan samt helt källarplan belägen på hörntomt i Sankt Ilian. Stora ytor med renoverat kök, matrum, vardagsrum, hall, toalett och inglasat uterum på entréplan. Övre plan erbjuder allrum, badrum samt 3 sovrum (kan göras om till 4 sovrum) samt utgång till stor balkong. Helt källarplan med bl a ett inrett rum som använts till både gillestuga, ungdomsrum och gästrum. I källaren finns även toalett och renoverad tvättstuga med dusch- och bastuavdelning samt flertal förrådsdelar. Direkt närhet till skola, grönområden, resecentrum, järnvägsstation men även gångavstånd till centrum. Baksidan i söderläge med enskilt läge som gränsar mot allmänning och skogsdunge. Fin uteplats i vinkel med plats för hela familjen och gäster. Uppvärmning med bergvärme som ger låga driftskostnader. Pendlarvänligt läge för både tåg/bussresenärer eller om du åker bil med nära utfart till motorvägen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration