Boglösa Svallby 9 / Boglösa / Enköping

Hästgård om ca 8 hektar

Slutpris
8 005 000 kr
Boarea
177 kvm
Totalareal
8.3 ha
Rum
8 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
ENKÖPING SVALLBY 3:3
Objekttyp
Hästgård
Inriktning
Hästgård
Såld
2020-01-26
Bostaden är såld!

Denna gård på Boglösa Svallby såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Boglösa Svallby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Boglösa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin hästgård om ca 8 hektar naturskönt belägen i centrala Mälardalen med endast en knapp timmes bilfärd från Stockholm och 10 minuter in till Enköping. Gården har en god arrondering och en mycket trevlig gårdsbild med boningshus, stall och ekonomibyggnader samlade. Fastigheten lämpar sig för hästhållning samt egen företagsverksamhet. Rymligt boningshus från början av 1900-talet samt även en nybyggd och modern studio/lägenhet, gästrum och kontorsdel. För hästhållningen finns två stall, varav ett stall med 5 boxar och sadelkammare. Den helrustade ladugården har lösdrift för ca 6 hästar, två boxar för hingst/föl/isolering samt stor skulle. Ytterligare lösdrift för 8 hästar samt även två vindskydd i hagarna. Ytterligare flertal ekonomibyggnader, bl a stor verkstad och byggnad med pann- och teknikrum. Jord/vinkällare. Fina hagar samt mycket fina ridvägar i området - endast ca 2 km till "Ridvägar i Trögden" med 65 km ridled. Gårdens fastigheter har löpande renoverats under de senaste 10 åren. Fiberanslutning. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.