Drottninggatan 38 a / Enköping

En pärla mitt i Enköping

Slutpris
1 820 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
2 236 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Drottninggatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Njut av att bo i en lägenhet med stadens puls runt hörnet men ändå med en oasliknande innergård och en egen balkong. Här välkomnas du av ett smakfullt renoverat inre med fina materialval och god standard som gör det enkelt att bara flytta in.
Planlösningen erbjuder hall med gott om plats för avhängning, stort vardagsrum som inbjuder till umgänge, sovrum mot innergården, stamrenoverat badrum och ett charmigt kök med goda arbetsytor. Lägenheten passar såväl yngre som äldre med endast en trappa upp och närheten till allt vad staden erbjuder.

Här bor du i en välskött bostadsrättsförening som erbjuder en grön innergård med fruktträd och gemensamma trädgårdsmöbler.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration