Enköpings-Näs Märsöudd 1 / Märsön / Enköping

Sjöfastighet om ca 12 hektar! Mälarparadis.

Slutpris
10 000 000 kr
Totalareal
12,2 ha
Fastigh.bet
Enköping Märsön 2:3
Objekttyp
Gård
Inriktning
Fritid, Hästgård, Övrigt
Såld
2018-07-13
Bostaden är såld!

Denna gård på Enköpings-Näs Märsöudd såldes av oss 2018-07-13. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Enköpings-Näs Märsöudd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle att förvärva en idylliskt belägen sjöfastighet om ca 12 hektar vid Mälaren. Detta paradis (bilväg hela vägen till gården) har ett centralt och naturskönt läge i Mälaren drygt 1 mil från Enköping resp 2 mil Strängnäs och endast en dryg timmes bilfärd från Stockholm. Stor brygga med båthus med exklusivt läge längs Märsö Udd. Plats för 2 stora båtar samt flertal småbåtar. Ladugård med inrett stall med 3 boxar, sadelkammare, utedrift, hagar och ridbana. Stort växthus om ca 100 kvm samt frukt- och bärodling med ca 250-300 fruktträd om ca 1 hektar (tidigare ägare har drivit kravodling med gårdsbutik). På fastigheten finns ett flertal byggnader bl a gäststuga med vedeldad bastu (s k fyrhuset), garage med dubbelcarport, maskinhall, hönshus, jordkällare, uthus etc. Areal om ca 12 hektar, varav ca 7 ha betesmark. Ett paradis som måste upplevas och ses på plats. Varmt välkommen på visning (anmälan).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn