Sök Meny
Såld

Enköping - Enögla / Enöglavägen 14

Anno 1908 - en oas nära centrum!

Endast ca 600 meter från Stora Torget ligger denna charmiga och välskötta fastighet anno 1908 - en liten oas mitt i stan med lummig, insynsskyddad trädgård. Den fristående villan om 1 3/4-plan har generösa ytor och 6 rum och kök, varav 4 sovrum. Tillbyggnadsdelen byggdes 1980 men i den äldre husdelen finns många, fina detaljer bevarade, bl a spegeldörrar och kakelugnar. Huset erbjuder även ett inglasat uterum i direkt anslutning till rymlig, uteterrass i vinkel under tak. Även en stor uteplats på baksidan av huset. På fastigheten finns en fristående, mindre stuga för generationsboende eller uthyrning (även denna med kommunalt vatten & avlopp). Boden vid entrén är både snickarbod, cykelförråd, vedförråd samt vindsutrymme. Växthus.

Sponsrade länkar
Enköping / Enögla
Enöglavägen 14
Slutpris: 3 312 500 kr
Boarea/biarea: 200/12 kvm
Driftkostnad: 46 400 kr/år
Tomtarea: 917 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-03-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Uppsala / Enköping / Enöglavägen