Enöglavägen 14 / Enögla / Enköping

Anno 1908 - en oas nära centrum!

Slutpris
3 312 500 kr
Boarea/biarea
200/12 kvm
Driftkostnad
46 400 kr/år
Tomtarea
917 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-03-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Enöglavägen såldes av oss 2017-03-03. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Enöglavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enögla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast ca 600 meter från Stora Torget ligger denna charmiga och välskötta fastighet anno 1908 - en liten oas mitt i stan med lummig, insynsskyddad trädgård. Den fristående villan om 1 3/4-plan har generösa ytor och 6 rum och kök, varav 4 sovrum. Tillbyggnadsdelen byggdes 1980 men i den äldre husdelen finns många, fina detaljer bevarade, bl a spegeldörrar och kakelugnar. Huset erbjuder även ett inglasat uterum i direkt anslutning till rymlig, uteterrass i vinkel under tak. Även en stor uteplats på baksidan av huset. På fastigheten finns en fristående, mindre stuga för generationsboende eller uthyrning (även denna med kommunalt vatten & avlopp). Boden vid entrén är både snickarbod, cykelförråd, vedförråd samt vindsutrymme. Växthus.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration